Євроклубівці взяли участь у дебатах: що таке доступні ліки, медична реформа та як боротися з викликами пандемії

  Середа, 03 Лютого 2021 Логвиненко Наталія Миколаївна Євроклуб "MAYFLOWER", Лебединського закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів №1 Лебедин Євроклуби

Це один із заходів, підтриманий в рамках проєкту "Підвищення обізнаності про права людини у молодіжній сфері як відповідь на COVID-19 у Сумській області", який реалізується Center for Euroinitiatives у партнерстві з Управлінням молоді та спорту Сумської обласної державної адміністрації за підтримки Європейського молодіжного фонду.

У рамках проєкту в Лебединській середній школі І-ІІІ ступенів №1 відбулися дебати «Рівний доступ до медичних послуг».  Теми до дебатів надала координаторка шкільного євроклубу - Логвиненко Н.М. Зокрема, подискутували про медичну реформу, програму «Доступні ліки», медичні гарантії, про виклики, які спричинила пандемія. Учасниками були 11-класники. Члени журі визначили переможця дебатів. І ним виявилася команда «Заперечення», адже учасникам саме цієї команди вдалося виступити переконливіше, з чіткою аргументацією.

Та все ж, немає переможців і переможених, тому що всі учасники заходу змогли дізнатися корисну інформацію, яку знайшли дебатери, готуючись до виступів, висловити власні думки з теми дебатів.


Інші новини

© 2015—2024 Представництво Європейського Союзу в Україні. Всі права застережено.