ПРАВОВИЙ QUIZ ДО ДНЯ КОНСТИТУЦІЇ УКРАЇНИ

  Вівторок, 28 Червня 2022 Логвиненко Наталія Миколаївна Євроклуб "MAYFLOWER", Лебединського закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів №1 Лебедин Євроклуби

Євроклубівці шкільного євроклубу "Mayflower" Лебединського ЗЗСО І-ІІІ ступенів №1 здобули перемогу в обласному правовому QUIZ до Дня КОНСТИТУЦІЇ УКРАЇНИ

28 червня українці відзначають 26 річницю прийняття Конституції України. І тому євроклубівці шкільного євроклубу "Mayflower" Лебединського ЗЗСО І-ІІІ ступенів №1 не могли оминути своєю увагою таку подію і в переддень свята взяли участь у обласному правовому QUIZ до Дня Конституції, організованого Сумським обласним центром позашкільної освіти та роботи з талановитою молоддю.

Лебединці вибороли впевнену перемогу та здобули І місце, змагаючись з командами з м.Конотоп, м.Охтирка, м.Шостка. Свою перемогу лебединці присвятили захисникам України.

Ведуча QUIZ, Панкратова Вікторія, науковий консультант Сумського територіального відділення МАН, кандидат юридичних наук, старший викладач кафедри фундаментальної юриспруденції та конституційного права СумДУ підготувала цікаві завдання, ребуси, ситуації, конкурси з використанням інноваційних технологій. Діти нагороджені солодкими подарунками та дипломами за перемогу і здобуте І місце.

Дякуємо за підтримку! Разом до перемоги!


Інші новини

© 2015—2024 Представництво Європейського Союзу в Україні. Всі права застережено.