Євроклуб "Європейська єдність" вітає з Днем Європи в Україні!

П'ятниця, 14 Травня 2021 Пономарьова Наталія Європейська єдність Кам'янське Євроклуби Євроклуби
Бажаємо яскравого святкування та позитивних емоцій! Впевнені, що разом ми здійснимо усі необхідні перетворення для втілення нашої європейської мрії!

Євроклуб "Європейська єдність" почав працювати в Кам'янській гімназії № 39 у 2010 році. За цей час (11 років!) зроблено безліч значущих справ на шляху до створення громадянського суспільства, реалізовано важливі соціальні проєкти, направлені на покращення життя місцевої громади, здійснено багато цікавих ініціатив. Нам є чим пишатися: випускники євроклубу очолюють громадські організації, є активними громадянами України. Попереду ще багато нереалізованих ідей і планів. Впевнені, що попри всі перепони й труднощі, Україна стане повноправним членом європейських структур і, як наслідок, отримає новий поштовх для культурного та економічного розвитку.

Усі новини євроклубу "Європейська єдність"
Понеділок, 09 Січня 2023
12 євроклубів Кам'янського взяли участь у міському онлайн-тренінгу «Коли світ на межі змін: стратегія адаптації». Проводила тренінг Тетяна Вікторівна Кондрашова, координатор євроклубу «Victory» ліцею № 30, досвідчений тренер GoGlobal громадської організації Global Office, тренер та фасилітатор Британської Ради в Україні.
Понеділок, 09 Січня 2023
До Різдва Христова євроклуб "Європейська єдність" ліцею № 39 м. Кам'янське провів акцію "Різдвяна листівка на передову".
Середа, 28 Вересня 2022
У рамках реалізації проєкту євроклубу "Єднаємося заради миру", що підтримується Представництвом Європейського Союзу в Україні, 28 вересня був проведений конкурс малюнків "Мрії крізь руїни очима дітей".
Середа, 28 Вересня 2022
У рамках реалізації проєкту "Єднаємося заради миру", що підтримується Представництвом Європейського Союзу в Україні та ГО "Євроквіз" Euroquiz.org.ua 21 вересня євроклуб "Європейська єдність" ліцею № 39 м. Кам'янське провів флешмоб "Діти Кам'янського за мир". До заходу долучилася вся шкільна громада.

Більше новин Мереж ЄС
П'ятниця, 28 Червня 2024 Наталія Кравчуновська Євроклуб "Без кордонів" Дніпро Євроклуби Євроклуби
З нагоди цього дня в Дніпровському євроклубі "Без кордонів" зібрались діти на квіз-тайм "Моя Україна".
Четвер, 27 Червня 2024 Поточняк Тетяна Романівна Євроклуб "Тернопільська обласна бібліотека для дітей" м. Тернопіль Євроклуби Євроклуби
Ну от і настало довгоочікуване літечко, а з ним і неменш довгоочікувані канікули. А яке ж найцікавіше заняття влітку на канікулах? Звичайно - подорожі!
Четвер, 20 Червня 2024 Поточняк Тетяна Романівна Євроклуб "Тернопільська обласна бібліотека для дітей" м. Тернопіль Євроклуби Євроклуби
З нагоди Дня Португалії у бібліотеці відбулася зустріч євроклубівців.