"Наші голоси важливі!" - євроклубівці беруть участь у житті громад

  П'ятниця, 17 Вересня 2021 Гарбуз Вікторія Ростиславівна Diversity м. Ковель Євроклуби

У рамках проєкту "Наші голоси важливі!", спрямованого на формування активної громадянської позиції, відбулася онлайн-зустріч 4 партнерських євроклубів.

У зустрічі взяли участь євроклубівці маріупольської спеціалізованої школи I-III ступенів N66, євроклуб Eurofix; ЛНВК ЗОШ І-ІІ ступенів N7- природничого ліцею, євроклуб "Перспектива"; Княгининівського ліцею Волинської обласної ради, євроклуб "Молоді європейці", ліцею ім.Олени Пчілки м.Ковеля Волинської області, євроклуб "Diversity".

Учні представили себе та місця, де вони проживають, а також поділилися улюбленими місцями у своїх містах/селах. Було зазначено, що формування активної громадянської позиції має відбуватися щодня. Учні, як активні громадяни, повинні дбати про місця, де вони проживають, і підтримувати свої місцеві громади, членами яких вони є. Дітей потрібно активно залучати до діяльності, яка впливає на їхнє життя. Таким чином вони поступово розвивають почуття громадянського розуміння та стають відповідальними громадянами. Діяльність проєкту спрямована на те, щоб допомогти учням активно долучитися до справ громади, дізнавшись про свої права та обов'язки, ділитися думками з однолітками та, навчившись мислити критично, діяти з повагою до себе та інших людей.

Відео


Інші новини

© 2015—2024 Представництво Європейського Союзу в Україні. Всі права застережено.