День європейських мов відсвяткували євроклубівці

  Понеділок, 27 Вересня 2021 Svitlana Kulinich "Around Europe" Пирятин Євроклуби

В рамках проекту "Ми-європейці" у нашій школі відбулось свято День Європейських мов. Учні 5-10 класів обирали країну та презентували її мову, звичаї та культуру.

Щороку 26 вересня відзначається День європейських мов. Його мета – привернути увагу людей до мов, якими розмовляють у Європі, поширювати культурне та лінгвістичне різномаїття та заохочувати до вивчення мов протягом усього життя. День європейських мов не просто нагадує про те, що існує багато мов, але й ще спонукає вивчати їх. Знати ще одну мову – це не просто норма для сучасного світу, але й необхідність. Учні 5 класу відчули на собі дух Франції, шестикласники дізналися багато нового про Польщу, Італію презентували учні 7 класу, Багато цікавого про найдрувніший алфавит розповіли учні 10 класу. Чудовий кліп та пісню англійською мовою представили учні 9 класу. які обрали Ірландію. Це свято дуже подобається учням, батькам, вчителям.

Найпопулярнішою стала номінація - страви європейських країн. Це свято допомагає посилити інтерес учнів до вивчення мов. А знання іноземних мов – це можливість відкрити для себе новий світ, нову культуру, краще зрозуміти один одного!

Відео


Інші новини

© 2015—2024 Представництво Європейського Союзу в Україні. Всі права застережено.