Онлайн квіз “Святкуємо День Європи”

П'ятниця, 10 Травня 2024 Svitlana Kulinich "Around Europe" Пирятин Євроклуби Євроклуби
8 травня євроклубом "Around Europe" був проведений онлайн квіз "Святкуємо День Європи разом" серед шістьох партнерів проекту "Україна + Європа". Спочатку учасники переглянули відео та обговорили історію свята а потім позмагалися в командному та особистому заліку у трьох вікторинах, які підготувала координатор євроклубу "Around Europe" Світлана Кулініч. Всі учасники показали гарні знання!

Про що сьогодні говорили на зустрічі євроклубів? Цікаво? Тоді ця інформація саме для вас! 08.05.2024 в рамках проєкту "Україна+Європа" відбувся онлайн квіз "Святкуємо День Європи разом". Під час зустрічі учасники переглянули відео "День Європи в Україні. Історія свята". Цікавою і пізнавальною була і вікторина-розминка "Що ми знаємо про ЄС?" Усі євроклубівці були активними, але найбільш відзначилися Онищук Марія та Тимофій Марчук.

Найзахопливішим для учасників квізу стало командне змагання в jeopardy "Пізнай Європу" Гра завершилася такими результатами: 1 місце розділили євррклуб "Around Europe" та "Незламні". 2 місце - євроклуб "Євро.ua" 3 місце - євроклуб "Сучасник" 4 мїсце - євроклуб "Green Land" та "Простір"

На завершення зустрічі учасники грали в Nearpod game. В особистому змаганні перемогу здобули: 1 місце- Науменко Богдан - євроклуб "Around Europe"(Великокручанська гімназія) 2 місце - Алекперов Ельдар - євроклуб "Around Europe" 3 міс - Онищук Марія - євроклуб "Євро.ua".

Зустріч пройшла у дружній атмосфері, всі учасники показали гарні знання з історії, культури та традицій ЄС. Захід відбувся за підтримки проєкту Представництва ЄС в Україні "Інформаційна підтримка Мереж ЄС в Україні".

Усі новини євроклубу ""Around Europe""
Понеділок, 27 Вересня 2021
В рамках проекту "Ми-європейці" у нашій школі відбулось свято День Європейських мов. Учні 5-10 класів обирали країну та презентували її мову, звичаї та культуру.
Субота, 08 Травня 2021
7 травня члени євроклубу "Around Europe" провели захід "Ми - Європейці"
Неділя, 24 Листопада 2019
Учні Великокручанської школи долучилися до свята World HeLLo Day.
Середа, 20 Листопада 2019
20 листопада в школі відбувся конкурс малюнків до міжнародного Дня прав дитини. Учні які є активними учасниками Евроклубу провели урочисту лінійкую

Більше новин Мереж ЄС
П'ятниця, 28 Червня 2024 Наталія Кравчуновська Євроклуб "Без кордонів" Дніпро Євроклуби Євроклуби
З нагоди цього дня в Дніпровському євроклубі "Без кордонів" зібрались діти на квіз-тайм "Моя Україна".
Четвер, 27 Червня 2024 Поточняк Тетяна Романівна Євроклуб "Тернопільська обласна бібліотека для дітей" м. Тернопіль Євроклуби Євроклуби
Ну от і настало довгоочікуване літечко, а з ним і неменш довгоочікувані канікули. А яке ж найцікавіше заняття влітку на канікулах? Звичайно - подорожі!
Четвер, 20 Червня 2024 Поточняк Тетяна Романівна Євроклуб "Тернопільська обласна бібліотека для дітей" м. Тернопіль Євроклуби Євроклуби
З нагоди Дня Португалії у бібліотеці відбулася зустріч євроклубівців.