Онлайн-тренінг “Емоційна грамотність – важлива умова формування позитивних рис європейців”

  Вівторок, 07 Грудня 2021 Пономарьова Наталія Європейська єдність Кам'янське Євроклуби

Активісти євроклубу “Європейська єдність” гімназії № 39 м. Кам’янське організували й провели онлайн-тренінг “Емоційна грамотність – важлива умова формування позитивних рис європейців”. Захід пройшов у рамках реалізації проєкту “Web-квест “Створюємо скарбницю європейських цінностей”, що підтримується Представництвом ЄС в Україні. На онлайн-заняття були запрошені члени євроклубу "EuroMix" Харківської загальноосвітньої школи № 91.

“На поч. XXІ століття дослідники звернули увагу, що для успішної кар’єри європейця недостатньо володіти високим інтелектом і бути експертом у своїй сфері. Необхідно щось більше, пов’язане з почуттями та емоціями людини. Ця особиста якість отримала назву “емоційний інтелект”, - такими словами розпочала тренінг координаторка євроклубу “Європейська єдність” Наталія Пономарьова.

Під час онлайн-заняття з емоційної грамотності практичний психолог Вікторія Лобінок допомогла юним європейцям розібратися з визначенням поняття "емоційний інтелект". Також активісти євроклубів Кам’янського і Харкова познайомилися з базовими емоціями, причинами виникнення та їх впливом на життя учнів. Були проведені вправи “Як управляти емоціями” та “Розвиваємо емпатію”. У кінці заходу учасники євроклубів “Європейська єдність” та “EuroMix" підбили підсумки й спробували скласти план індивідуального розвитку з урахуванням навичок, отриманих на онлайн-тренінгу.


Інші новини

© 2015—2024 Представництво Європейського Союзу в Україні. Всі права застережено.