EcoVision for EuroCohesion

Четвер, 23 Червня 2022 Васечко Володимир Олександрович Ініціатива "Посли європейської молоді" в Україні Київ YEA YEA
Цікавишся екологією та прагнеш допомагати країні на інформаційному фронті, але не знаєш як? Тоді реєструйся на безкоштовний дводенний тренінг «EcoVision for EuroCohesion»!

Через повномасштабну війну, розпочату росією в Україні, довкілля нашої країни знаходиться у катастрофічному стані, тож ми повинні докласти максимум зусиль, щоб утримати цю частину фронту та здобути перемогу незважаючи ні на що.

Що на тебе чекає під час заходу? Безцінна інформація про:

– досвід ЄС у розвитку екологічної політики (адже Україна – це Європа ????);

– розвиток еко-звичок та європейський підхід до формування свідомого споживання

– екологічні рухи та те, як вони підтримують Україну

– вплив війни на стан навколишнього середовища нашої держави.

Буде також багато практичних активностей та подарунків. Зокрема, ти зможеш взяти участь у захоплюючих онлайн-квестах та вікторинах.

Спікерки заходу: Надія Касянчук: - посолка європейської молоді - біотехнологиня в Університеті імені Адама Міцкевича у Познані, Польща - учасниця GENIUS Olympiad'19

Кароліна Рибчанівська - посолка європейської молоді - бронзова медалістка GENIUS Olympiad Ukraine - авторка та консультантка проєктів для молоді

Анна Довга: - посолка європейської молоді - кліматична активістка руху “Fridays For Future” - випускниця річної програми з розвитку спільнот "Агенти Волонтерства" від ГО "Українська Волонтерська Служба"

Наталія Ярошенко - посолка європейської молоді - аспірантка-екологиня Сумського національного аграрного університету - стипендіатка програми ЄС для лідерів громадянського суспільства країн Східного партнерства (авторка проєкту «enWAR_mental»)

???? Коли: 29-30 червня

⏰ Час: 16:00-19:00

???? Місце: онлайн-платформа Zoom ❗️

Дедлайн реєстрації: 27 червня о 18:30

Що потрібно, щоб потрапити на захід?

Зареєструватися за посиланням: https://forms.gle/wTuRheLvhPLtjcpu5

Чи надійде підтвердження реєстрації? Так, до 12:00 28 червня (раптом підтвердження не надійде, обов’язково пишіть в Телеграм @daryna_lynnyk) Більше інформації про Послів європейської молоді: https://www.euneighbours.eu/en/east/eu-in-action/youth/yeas. Заохочуємо тебе долучитись до нашої Facebook групи 'Young European Neighbours' network та Telegram каналу "Можливості для української молоді від ЄС" https://t.me/Yeas_opportunities. #EU4youth #strongertogether #ПрямуємоРазом

Усі новини євроклубу "Ініціатива "Посли європейської молоді" в Україні"
Понеділок, 18 Березня 2024
Хочете поринути у світ Еразмус+? Давно чули про академічні обміни, але хочете дізнатись більше, про те, як виграти стипендію для безкоштовного навчання в європейському ЗВО?

Посли європейської молоді в Україні точно знають, як успішно подати заявку. Саме тому ми розробили проект «ElevateEU», у межах якого упродовж наступних місяців відбудеться серія зустрічей, спікери та спікерки яких розкажуть усе про особливості програми Еразмус+ та її різноманітні можливості.
Вівторок, 12 Березня 2024
Хей, молодь столиці!

Запрошуємо вас на офлайн-подію, яку організовують посли європейської молоді в Україні, а саме - арт-терапію та інфо-сесію щодо гендерної рівності в Україні та ЄС
П'ятниця, 02 Лютого 2024
Ініціатива “Посли європейської молоді” в Україні організовує продовження крутезної події “ZoomingRights 1.0”, аби ще більше та якомога цікавіше розказати про права людини та їх захист на практиці!
Понеділок, 11 Грудня 2023
Ініціатива “Посли європейської молоді” в Україні організовує крутезну подію, аби розказати все важливе про права людини та про про їх впровадження у різних країнах ЄС!

Більше новин Мереж ЄС
Четвер, 30 Листопада 2023 Васечко Володимир Олександрович Ініціатива "Посли європейської молоді" в Україні Київ YEA YEA
Освіта в Європі безкоштовно та легко? Невже це не жарт?????
Посли європейської молоді в Україні точно знають, що це РЕАЛЬНІСТЬ✨, яка доступна кожному та кожній вже зараз.
Вівторок, 24 Жовтня 2023 Васечко Володимир Олександрович Ініціатива "Посли європейської молоді" в Україні Київ YEA YEA
Посли та посолки європейської молоді в Україні точно знають, що це реальність, яка доступна кожному та кожній вже зараз.
Цього разу ми підготували для вас інформацію про можливості безкоштовного навчання у країні, освітня система якої оцінюється як найефективніша у світі – Фінляндії!
Субота, 21 Жовтня 2023 Васечко Володимир Олександрович Ініціатива "Посли європейської молоді" в Україні Київ YEA YEA
Онлайн ідеятон “Think2Change: boosting Eurointegration in Ukraine”