Навчання в ЄС безкоштовно: Нідерланди

  Четвер, 27 Жовтня 2022 Васечко Володимир Олександрович Ініціатива "Посли європейської молоді" в Україні Київ YEA

Освіта в Європі безкоштовно та легко? Невже це не жарт?
Посли європейської молоді в Україні точно знають, що це реальність, яка доступна кожному та кожній вже зараз.

У зв’язку із початком повномасштабної війни в Україні та призупиненням навчання у багатьох ЗВО в країні, виникло нагальне питання щодо продовження навчання для українських студентів і студенток за кордоном. Тож ми підготували для вас інформацію про можливості безкоштовного навчання в одній з найпопулярніших серед іноземних студентів та студенток неангломовних країн Європи, що пропонує вищу освіту англійською – Нідерландах! Існує низка причин популярності навчання в Нідерландах, серед яких бездоганна репутація нідерландської освіти, висока якість і гнучкість університетських програм, відмінні можливості для працевлаштування, міжнародне середовище, що збагачує особистий досвід студента. Що на вас чекає на заході? Безцінна інформація про:

– особливості системи вищої освіти в Нідерландах;

– вимоги для вступу на бакалаврські та магістерські програми;

– можливості стипендій для українців та українок;

– рекомендації щодо адаптації в Нідерландах.

Спікерки заходу:

????Анна Трушкіна: - посолка європейської молоді; - випускниця факультету Public International Law Амстердамського університету; - Junior Human Rights Officer в УКПЛ ООН у Кракові, Польща.

????Еліза Шигапова: - посолка європейської молоді; - студентка LL.M Public International Law Лейденський університет.

???? Коли: 1 листопада ⏰ Час: 18:30 (за київським часом) ????

Місце: онлайн-платформа Zoom ❗️

Дедлайн реєстрації: 30 жовтня о 20:00 (за київським часом)

Що потрібно, щоб потрапити на захід? Зареєструватися за посиланням: https://forms.gle/oQ1n4rvU81N5ZytC7 Чи надійде підтвердження реєстрації? Так, до 12:00 у день заходу (раптом підтвердження не надійде, обов’язково пишіть на yeasukraine@gmail.com) Більше інформації про Послів європейської молоді: https://www.euneighbours.eu/en/east/eu-in-action/youth/yeas.

Заохочуємо тебе долучитись до нашої Facebook групи 'Young European Neighbours' network та Telegram каналу 'Можливості для української молоді від ЄС' https://t.me/Yeas_opportunities.

#EU4youth #strongertogether #ПрямуємоРазом


Інші новини

© 2015—2024 Представництво Європейського Союзу в Україні. Всі права застережено.