Арт-вечір із Послами європейської молоді

  Четвер, 27 Жовтня 2022 Васечко Володимир Олександрович Ініціатива "Посли європейської молоді" в Україні Київ YEA

Щодня ми чуємо тривожні новини про нові й нові виклики, які доводиться долати Україні. Відлуння війни досягає нас у будь-якій точці країни, незважаючи на те, як близько чи далеко ми знаходимось до лінії бойових дій.
Для того, щоб відволіктися від буденності, переповненої важкими думками, Посли європейської молоді запрошують дітей віком від 10 до 16 рокі, які мешкають у Львові, відвідати арт-вечір, який дозволить вам хоч на декілька годин повернутись у яскраве, наповнене радістю та посмішками дитинство.

Кураторкою арт-вечору є Любов Донєва - сертифікована арт-терапевтка, психологиня, блогерка та письменниця. Вона має вищу педагогічну освіту, а у 2021 створила курс «Love&Life», який спрямований на допомогу у знаходженні внутрішньої підтримки. Програма арт-вечору включає гру на знайомство, створення власного оригінального малюнка та своєї мрії або цілі за допомогою мистецтва, а також командну роботу.

Дата події: 28 жовтня

Час події: 17:30

Місце проведення події: вул. Пекарська 22, Львів.

Хто може взяти участь? Діти віком 10-16 років, які мешкають у Львові Участь у арт-вечорі безкоштовна. Усі необхідні матеріали надаються Послами європейської молоді. Для участі потрібно обов’язково зареєструватись за посиланням: https://forms.gle/GNkWyYqqpnRkF1ER8 Кількість місць обмежена!

Контактна особа: Юлія Вайда (посолка європейської молоді) Контактний телефон: +38(068)793-88-67 Подія проводиться Послами європейської молоді у партнерстві із Управлінням молодіжної політики Львівської міської ради, Дитячими клубами Львова та Профбюро ІГСН Національного університету «Львівська політехніка».


Інші новини

© 2015—2024 Представництво Європейського Союзу в Україні. Всі права застережено.