Як боротися за права людини в цифровому світі: Україна після 24 лютого

  Понеділок, 05 Грудня 2022 Васечко Володимир Олександрович Ініціатива "Посли європейської молоді" в Україні Київ YEA

Гібридна війна – феномен сучасності, що потребує ретельного вивчення. Дії агресорів завжди викликають порушення того, що цивілізований світ будував десятиліттями, – права людини. Окрім звичного для нас “фізичного” виміру, у ХХІ столітті такі порушення мають місце і в діджитальному вимірі.

З початку повномасштабного вторгнення росії Україна ефективно використовує діджитал-технології як інтелектуальну зброю. Незалежні українські медіа демонструють світу правду про жорстокі зазіхання росії на найважливіше право кожної людини - право на життя. Інструменти електронної демократії допомагають кожному та кожній впливати на важливі державні рішення та бути почутим на всіх рівнях публічного життя.

У рамках Human Rights Campaign, ініціатива “Посли європейської молоді” запрошує вас взяти участь у панельній дискусії «Як боротися за права людини в цифровому світі: Україна після 24 лютого». Говоритимемо про те: Чи відрізняється боротьба за права людини в “реальному” світі ти діджиталі? Як вберегти права людини в боротьбі з тими, хто їх не визнає? Як незалежні медіа висвітлюють воєнні злочини та чому це надзвичайно важливо? Чим є свобода слова та чи може вона бути обмежена? Що таке електронна демократія і як вона допомагає наблизити перемогу?

Спікери та спікерки:

Анастасія Бакуліна - засновниця та СЕО українського онлайн-медіа “Свідомі”, випускниця Українського Католицького Університету

Софія Сакалош - Координаторка з впровадження цифрових інструментів у громадах від швейцарсько-української програми EGAP, займається розвитком електронної демократії

Юлія Тимошенко - блогерка, що розповідає світу про Україну (27к+ підписників), випускниця NYU Abu Dhabi'21

Де? ZOOM Коли? 13 грудня, 18:00 (за київським часом)

Вартість? Безкоштовно

Як потрапити? Зареєструватись за посиланням: https://forms.gle/9zGRwvswhFbFB39Z9

З нетерпінням чекаємо на вас!

Більше інформації про Послів європейської молоді Заохочуємо долучитись до нашої Facebook групи 'Young European Neighbours' network та Telegram каналу “Можливості для української молоді від ЄС”

#EU4youth #strongertogether #ПрямуємоРазом


Інші новини

© 2015—2024 Представництво Європейського Союзу в Україні. Всі права застережено.