Навчання в ЄС безкоштовно: Німеччина

  Понеділок, 13 Лютого 2023 Васечко Володимир Олександрович Ініціатива "Посли європейської молоді" в Україні Київ YEA

Освіта в Європі безкоштовно та легко - невже це не жарт? Посли європейської молоді в Україні точно знають, що це реальність, яка доступна кожному та кожній вже зараз!

Освіта в Європі безкоштовно та легко - невже це не жарт? Посли європейської молоді в Україні точно знають, що це реальність, яка доступна кожному та кожній вже зараз! Цього разу ми підготували для вас інформацію про можливості безкоштовного навчання у найбільшій за населенням країні у Західній Європі - Німеччині. Що на вас чекає? Безцінна інформація про: - особливості системи вищої освіти в Німеччині - вимоги для вступу на бакалаврські та магістерські програми - стипендії для українців та українок рекомендації щодо адаптації у Німеччині Спікерки заходу: Лілія Гудзюк: - посолка європейської молоді - студентка Єнського університеті імені Фрідріха Шиллера - очільниця громадської організації студентських обмінів GFPS-Україна Наталія Ярошенко: - посолка європейської молоді - стипендіатка німецького федеративного фонду охорони довкілля - аспірантка-екологиня Сумського національного аграрного університету Софія-Стефанія Жилінська - студентка Бременського університету - фіналістка UGS’20 ???? Коли: 16 лютого ⏰ Час: 18:00 ????Місце: онлайн-платформа Zoom

❗️ Дедлайн реєстрації: 18:00 15 лютого

Що потрібно, щоб потрапити на захід? Зареєструватися за посиланням https://forms.gle/vFbrqTvongTVzSkYA Чи надійде підтвердження реєстрації? Так, до 12:00 16 лютого (раптом підтвердження не надійде, обов’язково пишіть у Telegram @Karolina_Rybchanivska)

Більше інформації про Послів європейської молоді: https://euneighbourseast.eu/young-european-ambassadors/

Заохочуємо долучитись до Facebook групи 'Young European Neighbours' network та Telegram каналу “Можливості для української молоді від ЄС”: https://t.me/Yeas_opportunities.

#EU4youth #strongertogether #ПрямуємоРазом


Інші новини

© 2015—2024 Представництво Європейського Союзу в Україні. Всі права застережено.