Майстер клас по створенню портретів країн за допомогою штучного інтелекту "ПОРТРЕТИ КРАЇН ЄВРОПИ"

Вівторок, 07 Травня 2024 Вікторія Меліхова Світлана Яків'юк Незламні Херсон Євроклуби Євроклуби
07.05.2024 року євроклуб "НЕЗЛАМНІ" Херсонська загальноосвітня школа І-ІІІ ст. №41 Херсонської міської ради провів майстер клас по створенню портретів країн за допомогою штучного інтелекту "ПОРТРЕТИ КРАЇН ЄВРОПИ" для координаторів і євроклубівців євроклуб "Around Europe", Євроклуб "Гармонія" м.Бердичів, Євроклуб "Сузір'я" ЗЗСО 17 Торецьк і усіх бажаючих в рамках Єврофестивалю "Пізнаємо Європу, пізнаємо себе!"

Під час заходу учасники ділилися своїми міркуваннями, що таке штучний інтелект (ШІ), чи використовують вони нейромережі і для чого саме. Координатор євроклубу "НЕЗЛАМНІ" Вікторія Меліхова розповіла про цікаві інструменти ШІ для створення різноманітних зображень dream.ai та nightcafe, продемонструвала, як легко з ними працювати. Учасники майстер класу залюбки спробували себе у ролі креативних дизайнерів, створювали портрети європейських країн за допомогою асоціацій і влучних промтів.

Усі свої шедеври вони розмістили на спеціально створеній онлайн дошці (і таким чином, навчилися працювати з Lino! ). Онлайн галерея буде відкрита протягом травня, тож кожний бажаючий зможе створити і розмістити свої шедеври - портрети країн Європи. /Пізніше буде розміщено відеозапис майстер класу.

Захід було підтримано Представництвом ЄС в Україні в рамках проєкту «Інформаційна підтримка Мереж ЄС в Україні».  

Усі новини євроклубу "Незламні"
Субота, 18 Травня 2024
16 травня 2024 року відзначили День Вишиванки у дружньому колі євроклубівців Євроклубів "НЕЗЛАМНІ" м.Херсон і "Around Europe" с.Велика Круча.
Провели спільний майстер клас по створенню орнаментів "Створи свій автентичний код" і дізналися про цікаві факти з історії і різноманітності української вишиванки, чому вона популярна, її залюбки носять відомі люди зі всього світу, зокрема Урсула фон дер Ляєн.
Субота, 18 Травня 2024
З 6 по 10 травня 2024 року за ініціативою Євроклубу "НЕЗЛАМНІ" у Херсонській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №41 проведено тижневий Фестиваль "Мандруючи країнами ЄС" з нагоди святкування Дня Європи, в рамках проєкту Єврофест "Пізнаємо Європу, пізнаємо себе!"
Середа, 15 Травня 2024
14.05.2024 року євроклуб "НЕЗЛАМНІ" Херсонська загальноосвітня школа І-ІІІ ст. №41 Херсонської міської ради провів майстер клас по створенню онлайн пазлів "Прапор ЄС" для учнів початкових класів в рамках Єврофестивалю "Пізнаємо Європу, пізнаємо себе!"
Субота, 04 Травня 2024
1.05.2024 року євроклуб "НЕЗЛАМНІ" Херсонська загальноосвітня школа І-ІІІ ст. №41 Херсонської міської ради зібрав юних євроклубівців з Херсонщини, Полтавщини, Житомирщини, Донеччини за Круглим столом "ЄС і Україна - дружні партнери"- спільний захід, який відкрив Єврофестиваль "Пізнаємо Європу, пізнаємо себе!"

Більше новин Мереж ЄС
П'ятниця, 28 Червня 2024 Наталія Кравчуновська Євроклуб "Без кордонів" Дніпро Євроклуби Євроклуби
З нагоди цього дня в Дніпровському євроклубі "Без кордонів" зібрались діти на квіз-тайм "Моя Україна".
Четвер, 27 Червня 2024 Поточняк Тетяна Романівна Євроклуб "Тернопільська обласна бібліотека для дітей" м. Тернопіль Євроклуби Євроклуби
Ну от і настало довгоочікуване літечко, а з ним і неменш довгоочікувані канікули. А яке ж найцікавіше заняття влітку на канікулах? Звичайно - подорожі!
Четвер, 20 Червня 2024 Поточняк Тетяна Романівна Євроклуб "Тернопільська обласна бібліотека для дітей" м. Тернопіль Євроклуби Євроклуби
З нагоди Дня Португалії у бібліотеці відбулася зустріч євроклубівців.