Спільна майстерка "Створи свій автентичний код" до Дня Вишиванки

Субота, 18 Травня 2024 Вікторія Меліхова Світлана Яків'юк Незламні Херсон Євроклуби Євроклуби
16 травня 2024 року відзначили День Вишиванки у дружньому колі євроклубівців Євроклубів "НЕЗЛАМНІ" м.Херсон і "Around Europe" с.Велика Круча. Провели спільний майстер клас по створенню орнаментів "Створи свій автентичний код" і дізналися про цікаві факти з історії і різноманітності української вишиванки, чому вона популярна, її залюбки носять відомі люди зі всього світу, зокрема Урсула фон дер Ляєн.

16 травня 2024 року відзначили День Вишиванки у дружньому колі євроклубівців "НЕЗЛАМНІ" Херсонської загальноосвітньої школи І-ІІІ ст. №41 Херсонської міської ради і Євроклуб "Around Europe". Провели спільну майстерку "Створи свій автентичний код", під час якої дізналися про історію виникнення вишиванки, її унікальність, переконались, що вона- генетичний код українського народу, дорогоцінний спадок і зв'язок поколінь.

Учасники майстерки переглянули різноманітність візерунків, особливості символів, значення кольорів для кожного регіону України! Найцікавішим для всіх учасників стало створення власних автентичних кодів-вишиваних орнаментів за допомогою ornament.creator. Кожен захопливо обирав певний елемент, колір, зашифровував літери своїх імен у вишиваний код. А результат перевершим всі очікування! Разом ми створили три схеми, які за бажання можна вишити на полотні. Всі залишилися у захваті і запропонували нову цікаву активність для євроклубів - зашифрувати свої назви у вишиваний орнамент. Тож будемо працювати!

Захід було підтримано Представництвом ЄС в Україні в рамках проєкту «Інформаційна підтримка Мереж ЄС в Україні». 

Усі новини євроклубу "Незламні"
Субота, 18 Травня 2024
З 6 по 10 травня 2024 року за ініціативою Євроклубу "НЕЗЛАМНІ" у Херсонській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №41 проведено тижневий Фестиваль "Мандруючи країнами ЄС" з нагоди святкування Дня Європи, в рамках проєкту Єврофест "Пізнаємо Європу, пізнаємо себе!"
Середа, 15 Травня 2024
14.05.2024 року євроклуб "НЕЗЛАМНІ" Херсонська загальноосвітня школа І-ІІІ ст. №41 Херсонської міської ради провів майстер клас по створенню онлайн пазлів "Прапор ЄС" для учнів початкових класів в рамках Єврофестивалю "Пізнаємо Європу, пізнаємо себе!"
Вівторок, 07 Травня 2024
07.05.2024 року євроклуб "НЕЗЛАМНІ" Херсонська загальноосвітня школа І-ІІІ ст. №41 Херсонської міської ради провів майстер клас по створенню портретів країн за допомогою штучного інтелекту "ПОРТРЕТИ КРАЇН ЄВРОПИ" для координаторів і євроклубівців євроклуб "Around Europe", Євроклуб "Гармонія" м.Бердичів, Євроклуб "Сузір'я" ЗЗСО 17 Торецьк і усіх бажаючих в рамках Єврофестивалю "Пізнаємо Європу, пізнаємо себе!"
Субота, 04 Травня 2024
1.05.2024 року євроклуб "НЕЗЛАМНІ" Херсонська загальноосвітня школа І-ІІІ ст. №41 Херсонської міської ради зібрав юних євроклубівців з Херсонщини, Полтавщини, Житомирщини, Донеччини за Круглим столом "ЄС і Україна - дружні партнери"- спільний захід, який відкрив Єврофестиваль "Пізнаємо Європу, пізнаємо себе!"

Більше новин Мереж ЄС
П'ятниця, 28 Червня 2024 Наталія Кравчуновська Євроклуб "Без кордонів" Дніпро Євроклуби Євроклуби
З нагоди цього дня в Дніпровському євроклубі "Без кордонів" зібрались діти на квіз-тайм "Моя Україна".
Четвер, 27 Червня 2024 Поточняк Тетяна Романівна Євроклуб "Тернопільська обласна бібліотека для дітей" м. Тернопіль Євроклуби Євроклуби
Ну от і настало довгоочікуване літечко, а з ним і неменш довгоочікувані канікули. А яке ж найцікавіше заняття влітку на канікулах? Звичайно - подорожі!
Четвер, 20 Червня 2024 Поточняк Тетяна Романівна Євроклуб "Тернопільська обласна бібліотека для дітей" м. Тернопіль Євроклуби Євроклуби
З нагоди Дня Португалії у бібліотеці відбулася зустріч євроклубівців.