День Європи в Сухополов'янському ліцеї

П'ятниця, 10 Травня 2024 Паустовський Віктор Олександрович Шкільний європейський клуб "Єдність" Сухополов'янської загальноосвітньої школи І-ІІІ ст. Чернігівської обласі с. Сухополова Прилуцького району Євроклуби Євроклуби
09 травня 2024 р. до Дня Європи європейським клубом «ЄДНІСТЬ» Сухополов’янського ліцею Чернігівської області було нагороджено дипломами учасників та переможців конкурсу есе «Якою я бачу європейську Україну»

В конкурсі взяли участь 25 членів євроклубу "ЄДНІСТЬ" - ліцеїстів 7-11 класів. Метою конкурсу було поширення європейських цінностей та популяризація євроінтеграційних прагнень України. Переможцями стали: два учасники отримали дипломи І ступеня, чотири євроклубівці – дипломи ІІ ступеня; чотири ліцеїсти – дипломи ІІІ ступеня.

15 учнів мали дипломи учасників конкурсу. Учасники і переможці конкурсу були нагороджені матеріалами і призами від Представництва Європейського Союзу в Україні. Разом пропагуємо європейські цінності!

Усі новини євроклубу "Шкільний європейський клуб "Єдність" Сухополов'янської загальноосвітньої школи І-ІІІ ст. Чернігівської обласі"
Четвер, 16 Травня 2024
У травні 2024 року у Сухополов’янському ліцеї відбулося відзначення переможців і учасників конкурсу відеоробіт «Відкрий Україну для себе і світу», який реалізовано у рамках проєкту «Вивчай та розрізняй: інфомедійна грамотність в освіті», що виконується Радою міжнародних наукових досліджень та обмінів (IREX) за підтримки Посольства США в Україні та у партнерстві з Міністерством освіти і науки України, Міністерством культури та інформаційної політики України, Академією української преси.
Неділя, 14 Січня 2024
Наприкінці грудня 2023 р. на базі Чернігівського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти імені К.Д. Ушинського були підбиті підсумки міжнародного конкурсу інноваційних освітніх проектів Фундації «Україна – діаспора» Фонду професора Ореста Цапа (Вінніпег, Канада) , що тривав увесь календарний рік.
П'ятниця, 01 Грудня 2023
До відзначення 30-річчя з початку роботи Представництва ЄС в Україні та з метою поширення інформації про Європейський Союз для членів євроклубу "Єдність" Сухополов'янського ліцею Чернігівської області було реалізовано ряд заходів
Четвер, 23 Червня 2022
В рамка проєкту «Прямуємо разом: створення регіональної мережі євроклубів в Чернігівській області» учасники євроклубу «ЄДНІСТЬ» Сухополов’янської ЗОШ І-ІІІ ст.з 06 по 17 червня 2022 р. брали участь двотижневій Всеукраїнській програмі обміну у форматі літнього онлайн-табору для шкільних команд з різних регіонів України за участю іноземних та українських волонтерів «UKRAINE is the CAPITAL of GREAT PEOPLE».

Більше новин Мереж ЄС
П'ятниця, 28 Червня 2024 Наталія Кравчуновська Євроклуб "Без кордонів" Дніпро Євроклуби Євроклуби
З нагоди цього дня в Дніпровському євроклубі "Без кордонів" зібрались діти на квіз-тайм "Моя Україна".
Четвер, 27 Червня 2024 Поточняк Тетяна Романівна Євроклуб "Тернопільська обласна бібліотека для дітей" м. Тернопіль Євроклуби Євроклуби
Ну от і настало довгоочікуване літечко, а з ним і неменш довгоочікувані канікули. А яке ж найцікавіше заняття влітку на канікулах? Звичайно - подорожі!
Четвер, 20 Червня 2024 Поточняк Тетяна Романівна Євроклуб "Тернопільська обласна бібліотека для дітей" м. Тернопіль Євроклуби Євроклуби
З нагоди Дня Португалії у бібліотеці відбулася зустріч євроклубівців.