Інформаційний дайджест “Уся Європа на долоні”

Понеділок, 13 Травня 2024 Поточняк Тетяна Романівна Євроклуб "Тернопільська обласна бібліотека для дітей" м. Тернопіль Євроклуби Євроклуби
Європейські дні у бібліотеці тривають.

Наші юні євроклубівці прослухали інформаційний дайджест «Уся Європа на долоні», де ми обговорили з чим у них асоціюється та чи інша країна, дізналися новеньке та пригадали вже знане, пограли у гру «Розфарбуй Європу». А ще наші активні нумізмати познайомили нас зі своїми колекціями монет. Було весело, цікаво та пізнавально!

Усі новини євроклубу "Євроклуб "Тернопільська обласна бібліотека для дітей""
Четвер, 27 Червня 2024
Ну от і настало довгоочікуване літечко, а з ним і неменш довгоочікувані канікули. А яке ж найцікавіше заняття влітку на канікулах? Звичайно - подорожі!
Четвер, 20 Червня 2024
З нагоди Дня Португалії у бібліотеці відбулася зустріч євроклубівців.
Понеділок, 13 Травня 2024
9 травня Україна відзначає День Європи. Для українців – це особливий день, адже нашу країну та Європу єднають спільні цінності, історія та культура. Це також чудовий привід вкотре засвідчити прагнення України жити в мирі та злагоді, будувати своє майбутнє в колі країн об’єднаної Європи. Саме у цей час знайомимо наших євроклубівців з європейськими цінностями, традиціями, культурними надбаннями, утверджуючи наше спільне майбутнє.

Більше новин Мереж ЄС
П'ятниця, 28 Червня 2024 Наталія Кравчуновська Євроклуб "Без кордонів" Дніпро Євроклуби Євроклуби
З нагоди цього дня в Дніпровському євроклубі "Без кордонів" зібрались діти на квіз-тайм "Моя Україна".
Середа, 19 Червня 2024 Людмила Радченко HistoryES Боярка Євроклуби Євроклуби
19 червня 2024 року в режимі онлайн в рамках проєкту «Україна-ЄС: історія, реалії та перспективи» кафедрою міжнародних відносин і суспільних наук гуманітарно-педагогічного факультету Національного університету біоресурсів і природокористування України, євроклубом "History EU" було організовано та проведено Всеукраїнський науково-практичний вебінар «Відносини Україна – ЄС: трансформація міжнародної парадигми». До вебінару доєдналися друзі та партнери проєкту із навчальних закладів Києва, Миколаєва, Черкас. Співорганізаторами вебінару стали Чорноморський національний університет імені Петра Могили, Національний технічний університет «Київський політехнічний інститут ім. Ігоря Сікорського», Черкаський національний університет ім. Богдана Хмельницького, Національний авіаційний університет, а також євроклуби партнери проєкту: «Euro_Nation», «Євро Laif», « Назустріч».
Субота, 08 Червня 2024 Якимець Леся Василівна Євроклуб Крок Бережани Євроклуби Євроклуби
Спілкування в форматі Світового кафе «Проблема дружби у сучасному світі»