Антикорупційний урок від членів євроклубу "ЄвроSTELLA " в рамках Проекту ГО EDERA

  Середа, 28 Лютого 2018 Мироняк Оксана Василівна «PRIME STAR» Охтирської ЗОШ №1 м.Охтирка, Євроклуби

В Охтирській гімназії 6 грудня 2017 року членами євроклубу за ініціативи Мироняк О.В. було проведено антикорупційний урок в рамках Проекту ГО EDERA та Програми розвитку ООН в Україні за підтримки Міністерства закордонних справ Данії та за сприяння Міністерства освіти і науки України.

Міжнародний день боротьби з корупцією традиційно відзначається 9 грудня . В Охтирській гімназії було розпочато роботу по проведенню заходів.

6 грудня 2017 року за ініціативи Мироняк О.В. було проведено антикорупційний урок в рамках Проекту ГО EDERA та Програми розвитку ООН в Україні за підтримки Міністерства закордонних справ Данії та за сприяння Міністерства освіти і науки України. Ми скористалися запропонованим матеріалом, а учні отримали випереджувальне завдання: дізнатися що таке корупція з вуст гімназистів та педагогічних працівників навчального закладу.

Було створено короткий ролик-інтерв’ю з тлумаченням терміну (Дяченко Роман,10 клас).

Учитель історії та права Олійник О.В. провела інтерактивне мультимедійне навчання. Учні переглянули звернення директора ПРООН в Україні Янтомаса Хімстри, опрацювали термін « корупційний ланцюг», навчальний кейс «Друга війна» на дорогах України, прокоментували анімовані ролики, запропонували власне бачення протидії корупції в Україні.

В проведенні уроку взяли участь учні 10 класу, члени євроклубу «ЄвроStella» (керівник Мироняк О.В.), запрошені гості – партнери, члени Сумського євроклубу «ЄвроStar» школи №29 (керівники Золотавіна О. О. та Остапенко Т.Г.).


Інші новини

© 2015—2024 Представництво Європейського Союзу в Україні. Всі права застережено.