Перший форум євроклубів Сумщини!

Четвер, 12 Квітня 2018 Мироняк Оксана Василівна «PRIME STAR» Охтирської ЗОШ №1 м.Охтирка, Євроклуби Євроклуби
З 10 по 12 квітня члени євроклубу «ЄвроStella» (керівник Мироняк О.В.) Марущенко Софія та Чернящук Василь серед інших 22 євроклубів Сумщини взяли участь у Першому форумі євроклубів Сумщини.

Знайомство, інтеграційні ігри стали першими кроками для плідної роботи, адже 71 учасник, представники навчальних закладів із 7 районів Сумської області та міста Суми разом із ГО "Центром євроініціатив" та волонтерами Європейської волонтерської служби за підтримки Управління молоді та спорту Сумської ОДА обговорили моделі традиційної та ідеальної шкіл, питання поступового переходу до НУШ.

Євроклубівці розпочали із визначення мети, цілей, напрямків діяльності, форм і методів роботи кожного євроклубу і спільним було бажання подальшої співпраці та розширення мережі не тільки в межах нашої області, а й в Україні вцілому.

Учасники Форуму модернізували місію мережі згідно зі стандартами Нової української школи - формування всебічно-розвиненої конкурентоспроможної особистості з активною громадянською позицією та усвідомлення особистісного потенціалу, сприяння зміцненню позитивного іміджу української молоді.

Неформальне навчання приносить свої результати – міцну дружбу, нові знайомстві, спільні проекти, тісну співпрацю.

Щиро дякуємо організаторам форуму ГО "Центру євроініціатив". Форум проводився ГО "Центр євроініціатив" за підтримки Управління молоді та спорту Сумської ОДА.