День Землі: ВІД МАЛЕНЬКИХ ЗУСИЛЬ ДО ВЕЛИКИХ ЗМІН

  П'ятниця, 04 Травня 2018 Гринкевич Тетяна Романівна Євроклуб "LIFE" м.Самбір Євроклуби

День Землі для учнів 9А класу був не лише сонячним, веселим, це був день, коли вони попрацювали для себе, навколишнього середовища і громади міста. На завершення, хлопці обгородили дерева бузку, підв'язали тендітні деревця. Усі чекають продовження!

Відзначення Дня англійської мови учні 9-А класу спеціалізованої СШ 8 вирішили поєднати зі святкуванням Дня Землі.

Понеділок виявився сонячним і, напрочуд теплим днем. Дев’ятикласники разом з волонтером Корпусу Миру Весом Девісоном та вчителькою англійської мови Тетяною Гринкевич вирішили прибрати прибережну територію нашого Дністра. Спільна праця на благо природи рідного міста принесла багато задоволення. Кожен зрозумів, що забруднювати навколишнє середовище не можна.

Вважаємо себе людьми, тож не кидаймо під ноги пляшки, пластиковий посуд, залишки їжі - це аж ніяк не є ознакою доброго виховання. Так, природа стерпить все. Багато пластику та пляшок вже навічно в'їлися в землю.

Нам вдалося назбирати цієї тари аж 22 мішки, які обіцяли забрати працівники "Об'єднаного".

Для Веслі Девісона святкування Дня Землі, прибираючи річку, виявилося надзвичайно надихаючим. "Було справді чудово бачити учнів, які працюють разом для того, щоби зробити Самбір кращим містом. Можна було чути, як вони сміялись, говорили один до одного, обговорювали важливість волонтерства для своєї громади. Я бачив, якими змученими вони були після роботи, але виглядали щасливими, адже знали, що зробили щось добре і їхні зусилля, нехай дуже маленькі, зроблять великі зміни. Було надзвичайно приємно бачити людей, які проходили мимо і усміхалися. Вони розуміли, що учні хотіли зробити більше, ніж просто сидіти вдома і грати на телефонах. Я дуже гордий за них, і надіюсь, що це покаже кожному в Самборі, що він може зробити великі зміни простим маленьким вчинком". Максим ЯХВАН Учень 9-А класу СШ №8

Відео


Інші новини

© 2015—2024 Представництво Європейського Союзу в Україні. Всі права застережено.