Зустріч з друзями

  Вівторок, 08 Травня 2018 Хриплива Таїса Олександрівна DreamTeam Решетилівський район Євроклуби

Євроклуб "Dream Team" Плосківської ЗОШ І-ІІІ ст. Полтавської області взяв участь у відеоконференціі з учнями різних європейських країн

Плосківька ЗОШ і-ІІІ ст. - одна із найактивніших учасників e - Twinning, найбільшої спільноти шкіл Європи, яка забезпечує діяльність онлайн-платформи для креативних вчителів та учнів, на базі якої школи реалізують міжнародні проекти.

Сьогодні, в рамках цієї програми активні євроклубівці взяли участь у міжнародній відео скайп конференції, на якій познайомилися, поспілкувалися з учнями Вірменії, Польщі та Туреччини. Також учні мали змогу оцінити спільний проект 'Клумба дружби", над яким працювали майже рік. Приємно усвідомлювати, що робота учнів високо оцінена.

Наш проект "Національна вишивка різних народів" визнано кращим проектом місяця. За два інших проекти ми отримали Національні та Європейські відзнаки. (National and European Quality Labels).

Нещодавно наша школа отримала звання "Школа -ітвінер". Із 754 шкіл України лише 20 удостоєні цього високого звання. Сподіваємось, що школи нашої новоствореної Мачухівської громади теж зареєструються на цій платформі, створять у своїх школах євроклуби та стануть активними учасниками.

Наразі Євроклуб "Deream Team"готується до проведення ряду заходів до Дня Європи


Інші новини

© 2015—2024 Представництво Європейського Союзу в Україні. Всі права застережено.