«Бібліотур по Європі» разом з членами євро клубу «ЄвроSTELLA» Охтирської гімназії.

  П'ятниця, 25 Травня 2018 Мироняк Оксана Василівна «PRIME STAR» Охтирської ЗОШ №1 м.Охтирка, Євроклуби

18 травня в Охтирській центральній міській бібліотеці в рамках святкування Дня Європи відбувся євроквест «Бібліотур по Європі».

Пункт європейської інформації, який діє в рамках проекту УБА «Все про Європу: читай, слухай, дізнавайся в пунктах європейської інформації в бібліотеках за підтримки Програми Європейського Союзу «Еразмус+» (Жан Моне) запросив на квест своїх партнерів – представників євроклубу «ЄвроStella» Охтирської гімназії.

На початку заходу учні на чолі з координатором євроклубу Мироняк О. В. презентували проект «Європейський слід у наших містах», який вони реалізують разом з євроклубами Харкова та Сум за підтримки Представництва ЄС в Україні.

Другою частиною заходу була інтелектуальна гра на знання про країни Європи. Розділившись на дві команди члени клубу здійснили подорож країнами Європи, зупиняючись на станціях «Візитка», «Географічна», «Символічна», «Музична», «Кулінарна» та інших. На кожній з них учні відповідали на складні цікаві запитання та заробляли бали. Під час квесту члени євроклубу показали високий рівень знань про країни Європи. І це не дивно, адже у квітні місяці взяли участь у конкурсі від Представництва ЄС «Євроквіз» та стали переможцями, увійшовши у сотню найсильніших євроклубів України.

Координатор Пункту ЄІ Журавель Н. Д. привітала членів євроклубу «ЄвроStella» та вручила диплом за високий рівень знань, виявлений під час участі у євроквесті «Бібліотур по Європі», а також євроклуб отримав подарунки від Пункту ЄІ. #EULIB#europeday2018


Інші новини

© 2015—2024 Представництво Європейського Союзу в Україні. Всі права застережено.