Історичні етюди для сучасності 2018

  Понеділок, 13 Серпня 2018 Пономарьова Наталія Європейська єдність Кам'янське Євроклуби

Нещодавно вийшла третя збірка науково-дослідницьких робіт учнів-членів Дніпропетровського відділення Малої академії наук України під назвою «Історичні етюди для сучасності 2018». Приємно зазначити, що у зібрку увійшла пошукова робота «Усна народна творчість часів колективізації та Голодомору 1932-1933 рр.» активістки євроклубу «Європейська єдність» Кам`янської гімназії № 39 Кіційової Поліни.

Для публікації у даній збірці редколегією були відібрані лише роботи тих авторів, які посіли І місце та кращі, найбільш оригінальні та самостійні, роботи з історії Другої світової війни, Голокосту та Голодомору.

Дана збірка - це доробок інтелектуальних і творчих ідей, досягнень переможців та учасників ІІ (обласного) етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту учнів-членів Малої академії наук Дніпропетровської області у відділенні історії, результат невтомної праці, пошуку, здорової конкуренції та плідного обміну досвідом і знаннями, які спрямовуються на розвиток творчої особистості, продовження традицій славетних науковців Дніпропетровщини.

Члени нашого євроклубу вже втретє публікуються в «Історичних етюдах». Щиро зичимо молодим дослідникам нашого євроклубу подальших успіхів у житті та творчій роботі, нових книжок, цікавих та оригінальних відкриттів та досліджень.


Інші новини

© 2015—2024 Представництво Європейського Союзу в Україні. Всі права застережено.