Тренінг по відзначенню GLOBAL DIGNITY DAY в Охтирській гімназії

Субота, 13 Жовтня 2018 Мироняк Оксана Василівна «PRIME STAR» Охтирської ЗОШ №1 м.Охтирка, Євроклуби Євроклуби
11 жовтня 2018 року, напередодні Дня захисника́ Украї́ни та Дня козацтва, члени євроклубу «ЄвроSTELLA» Охтирської гімназії (керівник Мироняк О.В.) провели волонтерське тренінгове заняття «Україна – територія гідності та свободи» із відзначення Всесвітнього Дня Гідності. Партнерами по проведенню тренінгу стали гості Охтирської гімназії, члени євроклубу «EuroKIDS- Golden Youth» КУ «Сумської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів № 2 ім. Д. Косаренка», м. Суми, Сумської області та євроклубу «ЄвроStar» КУ « Сумської спеціалізованої школи № 29», м. Суми, Сумської області.

Тренінг по відзначенню GLOBAL DIGNITY DAY проходив за матеріалами ГО EdCamp Ukraine, Amnesty International Ukraine та Програми розвитку ООН в Україні за підтримки Міністерства закордонних справ Данії та за сприяння Міністерства освіти і науки України.

Учні – тренери ознайомили із реалізованими проектами у євро клубі та матеріалами найбільшого уроку ЮНІСЕФ "Глобальні цілі сталого розвитку" в рамках Проекту ГО EDERA, та Програми розвитку ООН в Україні за підтримки Міністерства закордонних справ Данії та за сприяння Міністерства освіти і науки України Міністерства освіти і науки України.