КОНКУРС «ЄВРОПЕЙСЬКА ЯЛИНКА-2019» ПРОВІВ ЄВРОКЛУБ КАМ`ЯНСЬКОЇ ГІМНАЗІЇ № 39

  Вівторок, 08 Січня 2019 Пономарьова Наталія Європейська єдність Кам'янське Євроклуби

Наближається Новий рік. Усі діти, незалежно від віку й захоплень, чекають з нетерпінням зимових свят. Це не тільки час подарунків, канікул і казкової атмосфери, але й можливість виявити свої творчі здібності.

Тому напередодні свята євроклуб «Європейська єдність» Кам`янської гімназії № 39 провів конкурс «Європейська ялинка – 2019» у рамках екологічної акції «Збережемо життя ялинці». Конкурс проходив за підтримки Представництва Європейського Союзу в Україні. 

Новорічний конкурс «Європейська ялинка – 2019» мав на меті нагадати учнівській молоді, що природу потрібно берегти, а дім можна прикрасити новорічними саморобними ялинками. З чого тільки не були зроблені європейські ялинки: з паперу усіх видів, горішків, бісеру, косметичних серветок, фетру, жолудів, цукерок тощо!

На заключному етапі конкурсу активісти євроклубу зібралися на святкове засідання. Гімназисти захищали свої чарівні ялинки, розповідали про традиції та звичаї святкування Нового року та Різдва Христова у різних країнах Європи. Усі ялинки були просто неперевершені, тому визначити найкращу ялинку було неможливо. Саме такими – креативно-стильно-дивовижними стали ідеї євроклубівців, втілені у реальність у рамках конкурсу на кращу ялинку своїми руками!

На закінчення свякового засідання євроклубу панував феєричний казковий настрій, гімназисти отримали море незабутніх вражень та яскравих новорічних емоцій. Кожен учасник конкурсу «Європейська ялинка - 2019» був нагороджений подарунками від Представництва Європейського Союзу в Україні.


Інші новини

© 2015—2024 Представництво Європейського Союзу в Україні. Всі права застережено.