Активіст євроклубу Олексій Лук’янішин – дипломант Національного конкурсу есе “Європейські цінності” (Кам’янська гімназія № 39)

  Субота, 16 Лютого 2019 Пономарьова Наталія Європейська єдність Кам'янське Євроклуби

Інститутом політико-правових та релігійних досліджень проведено Національний конкурс творчих робіт (есе) «Європейські цінності» до Дня Соборності України.

Конкурс відбувся за підтримки Координаційної ради молодих юристів України при Міністерстві юстиції України, Міністерства молоді та спорту України, Міністерства освіти і науки України.

Мета Конкурсу: підвищення рівня обізнаності молоді про європейську інтеграцію, сприяння утвердженню європейських цінностей та європейської ідентичності України.

Участь у Конкурсі взяли аспіранти закладів вищої освіти України, студенти, молоді правники, учні, члени Малої академії наук України з усіх областей України. У конкурсі взяв участь активіст євроклубу “Європейська єдність” Кам’янської гімназії № 39, учень 10 класу Лук’янішин Олексій, Пропоную вашій увазі уривок його есе .

“Під впливом представників Європейського Союзу було створено Національне антикорупційне бюро, але, на жаль, сучасна влада більше перешкоджає його роботі, ніж підтримує. Тому, на мою думку, антикорупційне бюро є лише формальністю для представників Заходу. Скільки було нібито гучних кримінальних справ проти політиків, бізнесменів, про які навіть знімали цілі сюжети, але про результати цих справ жоден з телеканалів, жодна редакція не доповіли громадськості. Також не слід забувати, що саме через високий рівень корупції багато європейських інвесторів не бажають вкладати гроші в українську економіку. Я впевнений, що наш народ подолає корупцію, вирішить цю проблему, як і інші! Україна проведе успішні реформи, які відкриють для нас двері до європейської спільноти!»


Інші новини

© 2015—2024 Представництво Європейського Союзу в Україні. Всі права застережено.