ЄВРОКЛУБ " ЄВРОПЕЙСЬКА ЄДНІСТЬ" ПРОВІВ ІНТЕЛЕКТУАЛЬНИЙ МАРАФОН "ШЕВЧЕНКІАНА - 2019"( Кам'янська гімназія № 39)

  Понеділок, 11 Березня 2019 Пономарьова Наталія Європейська єдність Кам'янське Євроклуби

Євроклуб " Європейська єдність" Кам'янської гімназії 39 провів інтелектуальний марафон з метою поглибити знання учнів про життєвий і творчий шлях Тараса Григоровича Шевченка.

205 років тому народилася найвеличніша постать в історії українського народу, найвідоміший український поет та національний пророк Тарас Шевченко. Тому цього дня в усьому світі українці відзначають річницю з Дня його народження.

Євроклуб " Європейська єдність" Кам'янської гімназії 39 провів інтелектуальний марафон з метою поглибити знання учнів про життєвий і творчий шлях Тараса Григоровича Шевченка. Умова гри-марафону: на запитання ведучого відповідає той, хто перший піднімає руку, але не пізніше, як через 30 секунд після запитання.

За кожну правильну відповідь євроклубівці отримували одну фішку. Якщо учень дав неправильну відповідь, право відповіді переходило до інших учнів -суперників. Вітаємо Ткаченко Максима та Ужакова Нікіту, які перемогли в індивідуальному інтелектуальному первенстві. Вони отримали цінні подарунки від Представництва Європейського Союзу в Україні.


Інші новини

© 2015—2024 Представництво Європейського Союзу в Україні. Всі права застережено.