Ми вже у проекті Євроклубів

  П'ятниця, 22 Березня 2019 Нудьга Віта Олександрівна Євроклуб "Європейський вектор" Дніпро Євроклуби

Євроклуби Дніпра звітують, що 21 березня відбувся просвітницький тренінг «Навчаємось і навчаємо толерантності» у рамках реалізації проекту Євроклубів.

Євроклубівці закладів професійної освіти м. Дніпра та Дніпропетровщини зібралися у колі Євроклубу «Європейський вектор» училища з поліграфії та інформаційних технологій, щоб спільно навчитися толерантним відносинам у суспільстві. У ході тренінгу відбулося знайомство молодих людей, які протягом реалізації проекту Представництва Європейського Союзу в Україні «Інформаційна підтримка молодіжних Мереж ЄС в Україні», будуть поширювати у різних освітніх закладах серед своїх однолітків знання про європейські цінності.

У дружній атмосфері євроклубівці з’ясовували, що ж таке толерантність, створювали її емблеми, а потім у дискусії розглядали життєві ситуації з власного досвіду та наводили приклади власного толерантного ставлення до виявлення інакшості людей. Сформовані штурм групи, отримавши знання про толерантність, забезпечать у подальшому навчання толерантного ставлення молодих людей до культурних та соціальних відмінностей один одного, сформують активну громадянську позицію щодо проявів різних форм дискримінації у молодіжному суспільстві.


Інші новини

© 2015—2024 Представництво Європейського Союзу в Україні. Всі права застережено.