До Дня Європи євроклубівці Кам’янської гімназії № 39 провели відкрите засідання євроклубу «Чарівні історичні дива Кам’янського»

  Четвер, 22 Червня 2017 Пономарьова Наталія Європейська єдність Кам'янське Євроклуби

На захід був запрошений відомий краєзнавець Кам’янського, людина з палаючим, невтомним серцем дослідника історії - пан Володимир Дзюба. Засідання проходило під гаслом «Ми європейці настільки, наскільки ми українці».
Гімназисти із задоволенням дізналися про маловідомі сторінки топонімічних досліджень ріднокраю, з якими щиро поділився пан Володимир, ознайомилися з версіями про походження деяких назв Кам’янського.

Гімназисти із задоволенням дізналися про маловідомі сторінки топонімічних досліджень ріднокраю, з якими щиро поділився пан Володимир, ознайомилися з версіями про походження деяких назв Кам’янського. Пан Володимир зачарував допитливих гімназистів своєю розповіддю про княжу добу і козацьке минуле. А подарунком для всіх євроклубівців був історичний фільм «Дивовижне походження топоніму Кам’янське». Цей фільм створив пан Володимир до 100-річного ювілею надання Кам’янському статусу міста. Євроклубівці були дуже захоплені й щасливі. А на останок задавали безліч запитань пану Володимиру про історичне минуле Кам’янського.

Інші новини

© 2015—2024 Представництво Європейського Союзу в Україні. Всі права застережено.