УЧАСТЬ ГІМНАЗИСТІВ У ЄВРОВІКТОРИНІ-2019 (м.Кам'янське)

  Субота, 20 Квітня 2019 Пономарьова Наталія Європейська єдність Кам'янське Євроклуби

“Україна – це Європа» –таке гасло євроклубу «Європейська єдність”. Сьогоднішні учні через декілька років писатимуть нову – європейську історію України. А тому важливо вже зараз пояснювати їм, що значить бути справжнім європейцем.

Активісти євроклубу “Європейська єдність” Кам’янської гімназії № 39 взяли участь у Євровікторині - 2019, що проводить ГО “Євроквіз” за підтримки Представництва Європейського Союзу в Україні. Організатори підготували дві категорії питань: для учасників до 14 років та старших за цей вік та 5 тематичних напрямків вікторини.

Завдяки участі в Євровікторині гімназисти дізналися про нові факти з історії, культури, географії, економіки європейських країн та сучасний стан інтеграційних процесів, які відбуваються в сучасному світі.

68 гімназистів змогли перевірити свої знання у Євровікторині -2019 (за період з 01.04 по 15.04. 2019 р. зареєструвалося й відповіли на питання Євровікторини 28 учнів), а найуспішніші з них отримають сувеніри від Представництва Європейського Союзу в Україні: флешки, футболки, кепки та багато інших подарунків.


Інші новини

© 2015—2024 Представництво Європейського Союзу в Україні. Всі права застережено.