ПРЕЗЕНТАЦІЯ ЕКСКУРСІЇ АНГЛІЙСЬКОЮ МОВОЮ (Євроклуб "Європейська єдність")

  П'ятниця, 26 Квітня 2019 Пономарьова Наталія Європейська єдність Кам'янське Євроклуби

У рамках реалізації Проекту “Європейська спадщина нашого міста - вивчаємо по-новому!”, що підтримує Представництво ЄС в Україні, активісти євроклубу “Європейська єдність” Кам’янської гімназії № 39 провели віртуальну екскурсію “Внесок польської громади в розвиток Кам’янського”.

 Екскурсія проводилась англійською мовою. Підготувала екскурсоводів учитель англійської мови, кандидат філологічних наук Інна Олександрівна Артеменко.

Мета віртуальної екскурсії – ознайомити туристів з основними історико-культурними пам’ятками Кам’янського, які дають цілісне уявлення про специфіку міста та польську громаду.

Під час історичної мандрівки гімназисти та учні інших шкіл міста познайомилися з історією заснування Дніпровського металургійного заводу, а також відвідали культові споруди центру міста.

Екскурсія має значний пізнавальний, виховний, інформативний зміст, було розкрито питання щодо історії поселення й розвитку у Кам’янському польської громади, роль видатного громадянина міста польського походження – Ігнатія Ясюковича у розвиток металургійної галузі міста. Екскурсанти були дуже задоволені незвичайною віртуальною мандрівкою й відчули свій зв'язок з багатьма поколіннями людей, що жили впродовж століть на нашій рідній землі.

Ми дуже вдячні євроклубівцям та організатору заходу Інні Олександрівні Артеменко за проведення незабутньої, просто неймовірної віртуальної мандрівки! Сподіваємось, що розроблені екскурсії англійською мовою про історичне минуле ріднокраю, сприятимуть активній пропаганді туристичних ресурсів й пожвавленню туристського інтересу європейців до Дніпропетровщини.


Інші новини

© 2015—2024 Представництво Європейського Союзу в Україні. Всі права застережено.