ТРЕНІНГ “ЯК ЗАЛУЧИТИ МОЛОДЬ ДО ГРОМАДСЬКОЇ ДІЯЛЬНОСТІ” (Євроклуб “Європейська єдність”)

  Понеділок, 27 Травня 2019 Пономарьова Наталія Європейська єдність Кам'янське Євроклуби

У рамках відзначення тижня Європи євроклуб “Європейська єдність” Кам’янської гімназії № 39 провів тренінг “Як залучити молодь до громадської діяльності”.

Для проведення тренінгу був запрошений громадський активіст міста, почесний член нашого євроклубу, голова ГО “МОПЛ” Влодислав Кулініч. Він розповів про те, що невід’ємною складовою громадянського суспільства є громадські організації.

На думку Владислава, значимим є той аспект, що молоді люди, які в майбутньому будуть приймати важливі рішення, є активістами таких організацій. Владислав поділився досвідом створення власної молодіжної організації й ініціативами, які вже реалізовані для покращення життя місцевої громади: День вуличної музики, Ніч кіно та інші.

Під час тренінгу мобільні групи працювали над питаннями створення ідеї власної громадської організації, а потім презентували свої проекти. Зустріч відбулася в дружній позитивній атмосфері.

“Якщо кожний член суспільства, кожний громадянин держави буде думати лише про себе і не думати про інших, то загальні негаразди просто задавлять нас всіх. Тому ми, молоді активні люди, повинні вчитися, прагнути до знань, оскільки за нами майбутнє і ми маємо стати безпосередніми носіями громадянського суспільства», - такий підсумок зробив Владислав Кулініч в кінці роботи тренінгу.


Інші новини

© 2015—2024 Представництво Європейського Союзу в Україні. Всі права застережено.