У Кам’янському відзначили День Європи в Україні

  Вівторок, 28 Травня 2019 Пономарьова Наталія Європейська єдність Кам'янське Євроклуби

17 травня 2019 р. у Кам'янському пройшов урочистий захід, присвячений Дню Європи в Україні. На святі були присутні учасники євроклубів середніх шкіл міста.

Кожен євроклуб представляла окрему державу та її атрибути – прапор і народне вбрання. Євроклуб “Європейська єдність” Кам’янської гімназії № 39 представляв Великобританію. Також наш Євроклуб “Європейська єдність” долучився до флешмобу єднання.

Кульмінацією заходу було підняття прапорів України, Кам’янського та Європейського Союзу.

У рамках свята всі, хто не байдужий до відчуття краси пісні та танцю, змогли побачити яскраві виступи учнів різних закладів освіти, ходу прапороносців, почути гучний дріб юних барабанниць.

На завершення всі учасники дійства приєдналися до міської ходи від майдану Петра Калнишевського до Академічного музично-драматичного театру імені Лесі Українки, де відбулося урочисте відкриття ХІ Міжнародного театрального фестивалю «Класика сьогодні».

Дізнатися більше про різноманіття культур, що представляє кожна країна, цікаві факти з життя народів країн-членів ЄС, або просто бажання розвиватися і бути обізнаною людиною – ось основні причини, які називали гімназисти, що вступили до нашого шкільного євроклубу.


Інші новини

© 2015—2024 Представництво Європейського Союзу в Україні. Всі права застережено.