Починаючи з понеділка 24 лютого старший експерт Карл-Хайнц Вестенхофер детально вивчав та аналізував діяльність працівників шкільної їдальні нашої школи. Найбільше здивування гостя викликало обладнання, засоби для роботи з переробки продуктів та величезна кількість фізичної ручної праці на плечах жінки-кухаря. Але змирившись з дійсністю та можливостями Карл- Хайнц розпочав детальне вивчення дитячого меню та розробку власної рецептури, виходячи з переліку продуктів шкільної комори. На розсуд дорослих шеф-кухар Карл-Хайнц запропонував «Спагеті під помідорним соусом та курка в клярі з сиром», «Різото з овочами та прянощами».
Дегустація пройшла на відмінно, пропозиція була прийнята і нашими кухарями.