Найкращі німецькі практики до Вашої уваги.

  Вівторок, 03 Березня 2020 Яковлева Наталія Миколаївна Team Europe Kharkiv Харків Team Europe

Участь у проекті «UA-CHERSTUDY», який направлений на допомогу в створенні обіднього меню в шкільній їдальні з наявними ресурсами та персоналом

Починаючи з понеділка 24 лютого старший експерт Карл-Хайнц Вестенхофер детально вивчав та аналізував діяльність працівників шкільної їдальні нашої школи. Найбільше здивування гостя викликало обладнання, засоби для роботи з переробки продуктів та величезна кількість фізичної ручної праці на плечах жінки-кухаря. Але змирившись з дійсністю та можливостями Карл- Хайнц розпочав детальне вивчення дитячого меню та розробку власної рецептури, виходячи з переліку продуктів шкільної комори. На розсуд дорослих шеф-кухар Карл-Хайнц запропонував «Спагеті під помідорним соусом та курка в клярі з сиром», «Різото з овочами та прянощами».

Дегустація пройшла на відмінно, пропозиція була прийнята і нашими кухарями.


Інші новини

© 2015—2020 Представництво Європейського Союзу в Україні. Всі права застережено.