Найкращі німецькі практики до Вашої уваги.

Вівторок, 03 Березня 2020 Яковлева Наталія Миколаївна Team Europe Kharkiv Харків Team Europe Team Europe
Участь у проекті «UA-CHERSTUDY», який направлений на допомогу в створенні обіднього меню в шкільній їдальні з наявними ресурсами та персоналом

Починаючи з понеділка 24 лютого старший експерт Карл-Хайнц Вестенхофер детально вивчав та аналізував діяльність працівників шкільної їдальні нашої школи. Найбільше здивування гостя викликало обладнання, засоби для роботи з переробки продуктів та величезна кількість фізичної ручної праці на плечах жінки-кухаря. Але змирившись з дійсністю та можливостями Карл- Хайнц розпочав детальне вивчення дитячого меню та розробку власної рецептури, виходячи з переліку продуктів шкільної комори. На розсуд дорослих шеф-кухар Карл-Хайнц запропонував «Спагеті під помідорним соусом та курка в клярі з сиром», «Різото з овочами та прянощами».

Дегустація пройшла на відмінно, пропозиція була прийнята і нашими кухарями.

Усі новини євроклубу "Team Europe Kharkiv"
П'ятниця, 12 Червня 2020
Пропоную ознайомитись з можливістю бути стипендіатом Transparency School
Середа, 10 Червня 2020
Квізів занадто не буває.
Понеділок, 01 Червня 2020
Різали метал, а тепер – нарізають медичні маски.
П'ятниця, 29 Травня 2020
Мій Фонд "Харків з тобою" був організатором найбільшогоо Music camp international на Сході країни. Music Camp wt ми навчання дітей музики у форматі «музичних таборів». Кількасот школярів під час канікул вчаться співати та грати на музичних інструментах: скрипка, гітара, флейта, золоті дзвіночки, інструменти Орфа та інші. Все це відбувається впродовж одного тижня. І результат зазвичай вражає як самих дітей, так і всіх, хто приходить на їхній звітний концерт.

Більше новин Мереж ЄС
Вівторок, 26 Травня 2020 Яковлева Наталія Миколаївна Team Europe Kharkiv Харків Team Europe Team Europe
Програма стажування німецького бізнесу для України пропонує студентам та випускникам з України можливість три-п'ять місяців пройти стажування у провідних німецьких компаніях. Стажисти отримують уявлення про корпоративну культуру в Німеччині та знайомляться із сучасним менеджментом та організацією праці.
Четвер, 14 Травня 2020 Яковлева Наталія Миколаївна Team Europe Kharkiv Харків Team Europe Team Europe
Харківське промислове підприємство налогодило випуск медичної та захистної маскі з дотримуванням усіх стандартів якісті.
Вівторок, 12 Травня 2020 Широбокова Ольга Олександрівна Team Europe в Україні Запоріжжя Team Europe Team Europe
16 травня 2020 року, на День Європи, в Запоріжжі стартує обласний молодіжний онлайн-конкурс до Дня Європи «Креативна Європа в Україні - 2020».