Європейський тиждень у Камянському

  Середа, 19 Травня 2021 Чирва Валентина Василівна Євроклуб "Сучасник" Кам'янське Євроклуби

В рамках відзначення Дня Європи в Україні в гімназії №12 відбулося багато яскравих і цікавих подій, які охопили весь тиждень.

Четвертий клас дізнавався про Європейський Союз на незвичайному уроці, на який запросили кооррдинатора шкільного євроклубу Чирву В. П'ятикласники малювали прапори європейських країн, відповідали на питання вікторини під час виховного заходу "Знайомство з ЄС". Також майбутні євроклубівці взяли участь у Всеукраїнському конкурсі "Європа - це я!", де відповіли на двадцять доволі непростих запитань про традиції, історію, літературу та видатних діячів європейських країн. А євроклубівці-учасники проєкту "Уроки Європи для шкіл України" отримали нагороди за активну участь в онлайн-вікторині з командою з Чорноморська. Для учнів дев'ятого класу був проведений урок від ЮНІСЕФ "Медіаграмотність - необхідна життєва навичка". І ще однією активністю європейського тижня стало свято "Європейський уік-енд" в міському парку, де побували наші євроклубівці.

Та найбільш радісною подією цього тижня стала новина про перемогу проєкту нашого євроклубу у Всеукраїнському конкурсі проєктів від Представництва ЄС в Україні!

Відео


Інші новини

© 2015—2024 Представництво Європейського Союзу в Україні. Всі права застережено.