Миколаївські євроклубівці провели легкоатлетичний турнір

  Вівторок, 17 Серпня 2021 Яковлєва Тетяна Вадимівна "Країнами та континентами" Миколаїв Євроклуби

У країнах Європейського Союзу поважають спорт і здоровий спосіб життя. Звичайно, наші євроклубівці теж вирішили показати приклад

Ми вирішили не відставати і провести спортивні змагання, присвятивши їх гаслу: «Європейський Союз і Україна разом». При цьому ми витримували санітарні вимоги у зв’язку з COVID – 19.

Члени міського молодіжного Євроклубу «Діалог» і Євроклубу МЗШ № 45 «Країнами та континентами» провели легкоатлетичні змагання під спільним девізом. А ще була цікава спортивна вікторина. Питання на вікторині були дуже цікавими: Які види змагань входили до олімпіадних у 1896 році в склад гімнастики: стрибки в довжину, стрибки з жердиною, лазіння по канату, штовхання ядра та ін. Зі скількох панельок складається футбольний м’яч: футбольний м’яч складається з 32 панельок – 12 чорних п’ятикутників і 20 білих шестикутників Скільки років було найбільш літньому чоловікові із Швеції, що завоював Олімпійську медаль?: Найбільш літнім чоловіком, що завоював Олімпійську медаль, був Оскар Сван, що зайняв друге місце в змаганнях зі стрільби на Олімпіаді 1920 року в Швеції. Тоді йому було 72 роки Найбільший час розіграшу м’яча у настільному тенісі: У 1936 році на відкритті одного з турнірів з настільного тенісу поляк Алекс Енрліх і румун Панет Фаркаш розігрували один м’яч протягом 2 годин 12 хвилин Що таке «херлінг»: Херлінг – це ірландський трав’яний хокей Хто старший шашки чи шахи: Шашки старіші за шахи. Чому дорівнює сума чисел на протилежних сторонах гральної кістки?:Сума чисел на протилежних сторонах гральної кістки завжди дорівнює 7.

Ось так ми підтримують здоровий спосіб життя миколаївські євроклубівці. І зовсім неважливо, хто переміг. Всі учасники отримали сувеніри від Представництва Європейського Союзу в Україні та команди Євроквізу. Ми висловлюємо подяку за таку активну підтримку.


Інші новини

© 2015—2024 Представництво Європейського Союзу в Україні. Всі права застережено.