Ти знаєш який важливий день 6 жовтня?

  Вівторок, 05 Жовтня 2021 Яковлєва Тетяна Вадимівна "Країнами та континентами" Миколаїв Євроклуби

Спочатку 4 жовтня у Європі, а потім і у світі стали відзначати Всесвітній день тварин, щоб нагадати про права тварин - кожного дня тварини опиняються на межі зникнення.

Люди, в більшості своїй, допомагають тваринам виживати - підгодовують, знаходять для тваринок притулок. У багатьох країнах Європейського Союзу домашні тварини вважаються повноправними членами сім’ї. В Україні День захисту тварин святкується починаючи із 2000 року. 

6 жовтня, відзначається Всесвітній день охорони місць проживання, який покликаний нагадати кожному з нас про необхідність захисту не тільки флори й фауни, а, в першу чергу, середовища їх існування. Ми, члени євроклубу «Країнами і континентами», багато вивчали проблеми екології і знищення ореалів існування рослин і тварин. За планом нашого проєкту, який проводиться за підтримки Представництва ЄС в Україні та команди Euro Quiz, ми зняли тематичне відео. Цей відеоролік розповсюдили у мережі Інтернет, та на інших інформаційних сайтах, показали учням школи та командам євроклубів міста. 

Давайте дбати про збереження природнього середовища. Адже усе, що зникає у тваринному та рослинному світі - зникає назавжди! Тому важливо підтримувати Зелений Курс, оголошений одним із пріоритетів Європейського Союзу.

Відео


Інші новини

© 2015—2024 Представництво Європейського Союзу в Україні. Всі права застережено.