Презентація досвіду роботи щодо реалізації міні-проєкту «Війна за європейські цінності – обираємо свободу і демократію»

  Понеділок, 30 Жовтня 2023 Сібіль Ніна Володимирівна, Антоніна Федорченко Євроклуб "Назустріч" Чернігів Євроклуби

Відбулася коротка презентація досвіду роботи щодо реалізації міні-проєкту «Війна за європейські цінності – обираємо свободу і демократію», що реалізується за підтримки проєкту Представництва ЄС в Україні "Інформаційна підтримка мереж ЄС в Україні".

Проєкт євроклубу Чернігівського обласного наукового ліцею триває. Відбулася коротка презентація досвіду роботи щодо реалізації міні-проєкту «Війна за європейські цінності – обираємо свободу і демократію», що реалізується за підтримки проєкту Представництва ЄС в Україні "Інформаційна підтримка мереж ЄС в Україні".

19 жовтня Антоніна ФЕДОРЧЕНКО, методист з виховної роботи, керівниця проєкту та Ніна СІБІЛЬ, керівниця євроклубу ЧОНЛ презентували основні події проєкту під час другої частини дводенного обласного педагогічного практикуму "Педагогічні умови формування ціннісних орієнтирів здобувачів освіти: виховний аспект (обласний педагогічний практикум у межах Всеукраїнської науково-практичної конференції «Освіта в умовах війни: ціннісно-смислові орієнтири ПЕРЕМОГИ України»)", що проводився відділом виховної роботи та позашкільної освіти ЧОІППО імені К.Д.Ушинського.

Координаторки проєкту розповіли також про фотовиставку "Нескорені! Вільні творити майбутнє!", яка стартувала в рамках проєкту. Під час «Інформаційної трибуни» розглянули теми:

  • "Шкільний європейський клуб – сучасний освітній хаб" (Інна КОНЧИЦ, методист відділу виховної роботи та позашкільної освіти ЧОІППО імені К.Д. Ушинського);
  • "ЄС та Україна: від партнерства до членства" (Тетяна СОЛОМЕННА, доцент кафедри всесвітньої історії та міжнародних відносин, співробітник Центру європейських студій Навчально-наукового інституту історії та соціогуманітарних дисциплін імені О.М. Лазаревського Національного університету «Чернігівський колегіум» імені Т.Г. Шевченка, канд.іст.наук.).

У ході обласного педагогічного практикуму відбулися «Презентаційні меседжі» керівників євроклубів – переможців обласного освітнього проєкту «Модель функціонування шкільного європейського клубу як сучасного освітнього хабу».


Інші новини

© 2015—2024 Представництво Європейського Союзу в Україні. Всі права застережено.