Інтелектуальна гра "Континентальна Одіссея: пошук європейської історії"

Середа, 08 Травня 2024 Тетяна Чмир Євроклуб «Європейський простір» Хмельницький Євроклуби Євроклуби
День Європи з євроклубівцями "Європейський простір" в Хмельницькій обласній бібліотеці для молоді.

Чи доводилось вам святкувати День Європи разом з однодумцями в затишній залі молодіжної бібліотеки серед цікавезних книг? А от старшокласникам ліцей №16 імені Володимира Козубняка випала така нагода. Разом із євроклубівцями обговорили тему співпраці ЄС та України, а потім помандрували країнами Європи.

Відвідали найвищу будівлю Німеччини (Берлінська телевежа – 3668,03 м.), прогулялися містом з багатою історією в Хорватії, яке відоме своїми діагональними вулицями (Дубровник), поринули в історичне минуле, щоб дізнатися, в якому місті побудовано першу у світі гірську залізницю (Земмерінг). Ба, навіть забралися на найвищу гору в Європі (Монблан – 4807,81 м.). Ось на такі та інші складні запитання шукали відповіді учасники інтелектуальної гри «Континентальна Одіссея: пошук європейської історії».

Кожній команді (а їх було 4) потрібно було якнайшвидше пройти десять етапів (країн) і дати вірні відповіді на п’ять запитань. Найактивніші отримали призи від Представництва ЄС.

Захід проведено за підтримки проєкту Представництва ЄС в Україні «Інформаційна підтримка мереж ЄС в Україні".

Усі новини євроклубу "Євроклуб «Європейський простір»"
Середа, 05 Червня 2024
5 червня фахівці читальної зали Хмельницької обласної бібліотеки для молоді разом з членами європейського клубу «Європейський простір» та учнями ВПУ №25 відзначили Всесвітній день охорони довкілля грою-квестом.
Вівторок, 04 Червня 2024
Захід відбувся завдяки партнерству з муніципальним офісом впровадження нових стандартів у поводженні з відходами “Розумне Довкілля. Хмельницький” в рамках проєкту “Європейський зелений курс. Еко-Молодь: шлях до екологічної свідомості”.
Четвер, 25 Квітня 2024
22 квітня стартував проєкт євроклубу "Європейський простір" - "Європейський зелений курс. Еко- молодь: шлях до екологічної свідомості".

Більше новин Мереж ЄС
П'ятниця, 28 Червня 2024 Наталія Кравчуновська Євроклуб "Без кордонів" Дніпро Євроклуби Євроклуби
З нагоди цього дня в Дніпровському євроклубі "Без кордонів" зібрались діти на квіз-тайм "Моя Україна".
Четвер, 27 Червня 2024 Поточняк Тетяна Романівна Євроклуб "Тернопільська обласна бібліотека для дітей" м. Тернопіль Євроклуби Євроклуби
Ну от і настало довгоочікуване літечко, а з ним і неменш довгоочікувані канікули. А яке ж найцікавіше заняття влітку на канікулах? Звичайно - подорожі!
Четвер, 20 Червня 2024 Поточняк Тетяна Романівна Євроклуб "Тернопільська обласна бібліотека для дітей" м. Тернопіль Євроклуби Євроклуби
З нагоди Дня Португалії у бібліотеці відбулася зустріч євроклубівців.