EU Study Days alumni обмінюються корисними навичками та книжками

  Середа, 31 Січня 2018 Admin EU Study Days Alumni Київ Єврошколи

Чергова зустріч Асоціації випускників Школи європейських студій 25 січня 2018 року відбулася у форматі стратегічного планування та обміну навичками, що допомагають нам бути успішними та досягати поставлених цілей. Кожен учасник представив одне вміння, яке він чи вона уже використовує і рекомендує всім.

Техніки планування, ефективна комунікація, постановка амбітних цілей, коучинг, робота з текстом, управління стресом – це не повний перелік наших вмінь, якими ми щедро ділилися. Багато ще говорили про те, що нас у житті надихає і мотивує, як досягати великих результатів, шукати і реалізовувати можливості для власного розвитку, органічно планувати свої справи, мріяти і робити саме ті речі, які надихають та приносять користь суспільству.

Важливим стало питання, як не боятися критики, а навпаки – сприймати її, як цінний подарунок з метою персонального зростання. Крім того, учасники зустрічі продовжили уже традиційний буккросинг: коротко презентували прочитані книги та обмінялися ними.

Гостями нашої зустрічі стали координатори нового проекту Представництва ЄС в Україні «Інформаційна підтримка молоді та мереж ЄС».

Асоціація випускників Школи європейських студій, як одна із таких мереж, щиро вітає дану ініціативу і з радістю долучається до комунікації та співпраці з іншими мережами ЄС.


Інші новини

© 2015—2024 Представництво Європейського Союзу в Україні. Всі права застережено.