Новини мереж ЄС

  Четвер, 08 Квітня 2021 Нікітіна Людмила Юріївна EU Study Days Харків Харків Єврошколи
Проект «Навчання в ЄС безкоштовно», у межах якого упродовж наступних місяців відбудеться серія зустрічей, спікери та спікерки яких розкажуть усе про особливості та стипендії для навчання у різних країнах Європейського Союзу.
  Неділя, 01 Вересня 2019 Admin EU Study Days Alumni Київ Єврошколи
Вітаємо з Днем знань! Ви вже збираєтеся до школи чи ностальгуєте за шкільними роками? European Union in Ukraine та EU neighbours east пропонує згадати шкільні роки разом за допомогою флешмобу.
  П'ятниця, 16 Березня 2018 Руденко Ольга Анатоліївна Асоціація випускників EU Study Days Київ м.Київ Єврошколи
Це був справжній аншлаг. На другу зустріч EduTalk Vol.2 Multi-diploma programs: Як встигнути за 2 зайцями завітало так багато студентів, випускників, молодих професіоналів, які мріють отримати освіту в університетах країн-членів Європейського Союзу. Саме питанням, як отримати лист щастя від омріяної програми, як підкорити кращі університети ЄС та які лайфхаки подачі на Erasmus+ і була присвячена ця зустріч.
  П'ятниця, 02 Березня 2018 Руденко Ольга Анатоліївна Асоціація випускників EU Study Days Київ м.Київ Єврошколи
Запрошуємо активну молодь, студентів, потенційних вступників у закордонні ВИШі та всіх зацікавлених разом подискутувати про навчання в закордонних університетах. Зустріч відбудеться 4 березня 2018 року. Початок о 15.45.

  Четвер, 08 Лютого 2018 Руденко Ольга Анатоліївна Асоціація випускників EU Study Days Київ м.Київ Єврошколи
Понад 60 представників молоді, викладачі та професіонали із різних сфер провели разом недільний вечір 4 лютого за першою дискусією #EduTalkKyiv «Точка (не) повернення: лишатися в Україні чи виїжджати?» за участі членів Асоціації випускників Школи європейських студій та асоціації «Професійний уряд»(PGA).
  Понеділок, 05 Лютого 2018 Admin EU Study Days Alumni Київ Єврошколи
EU Study Days є проектом Представництва Європейського Союзу в Україні, що дає можливість українським студентам та випускникам ВНЗ дізнатися більше про Європейський Союз та стосунки між ЄС та Україною від ключових експертів у цій сфері. Крім того, проект має на меті створити мережу української молоді, яка спілкуватиметься й надалі для обміну досвідом та впровадження разом спільних ініціатив.
  Неділя, 04 Лютого 2018 Руденко Ольга Анатоліївна Асоціація випускників EU Study Days Київ м.Київ Єврошколи
Запрошуємо активну молодь, студентів, потенційних вступників у закордонні вищі навчальні заклади та всіх зацікавлених подискутувати на EduTalk Vol.1. Точка (не)повернення: лишатися в Україні чи виїжджати?
Захід відбудеться 4 лютого 2018 року в ПеремогаSpace. Адреса: бульвар Шевченка 62, Київ. Початок з 17-18.30. Поспішіть зареєструватися.
  Середа, 31 Січня 2018 Admin EU Study Days Alumni Київ Єврошколи
Чергова зустріч Асоціації випускників Школи європейських студій 25 січня 2018 року відбулася у форматі стратегічного планування та обміну навичками, що допомагають нам бути успішними та досягати поставлених цілей. Кожен учасник представив одне вміння, яке він чи вона уже використовує і рекомендує всім.
© 2015—2024 Представництво Європейського Союзу в Україні. Всі права застережено.