Круглий стіл до Дня Європи TeenClubівців м. Ромни

Середа, 15 Травня 2024 Анна Харченко Teen Club Ромни Єврошколи Єврошколи
Про участь у круглому столі з нагоди відзначення Дня Європи та підбиття підсумків навчального року членів євроклубу "Teen Club" Роменської МАН Сумської області

9 травня Україна і вся європейська спільнота відзначає День Європи! Це свято як уособлення миру та єдності на європейському континенті надзвичайно важливе для українців в умовах сьогодення. 11 травня 2024 року члени євроклубу "Teen Club" Роменської МАН долучилися до підсумкового заходу, а саме Круглого столу до Дня Європи, під час якого підбили підсумки навчального року та результати участі у заходах до Дня Європи!

У ході заходу творча група обговорила результати участі у 2024 р. та обговорили подальші плани на наступний рік щодо участі у конкурсі "Young European Heritage Makers". Серед конкурсів та заходів у яких євроклубівці брали участь цьогоріч згадали також Єврошколу EU-Study Days-2024 (учасниця Крестьянінова Юлія) та проєкт НЦ МАНУ "Україна-ЄС: компетентний учень" (учасниці Вовк Альона та Бережна Поліна). А ще присутні ознайомилися з матеріалами участі команди євроклубу "Teen Club" у Всеукраїнському Єврофесті - 2024 (м. Кіровоград, дистанційно). Приємно зазначити, що у Всеукраїнському Єврофесті-2024 Вовк Альона виборола ІІ місце за участь у онлайн-вікторинi Kahoot "На одній хвилі", а команду Teen Club відзначено як учасників номінації "Моя Фест-Історія".

Практична частина Круглого столу до Дня Європи була присвячена вивченню питання "Europen Green Deal and Ukraine". Учасники ознайомилися з питанням Європейського Зеленого курсу, детально вивчили та обговорили його складові, впровадження у країнах Європи та, зокрема, України. Дізналися про "Фонд справедливого переходу". Творчим завданням для учасників Круглого столу було створення карти впровадження Зеленого курсу в Україні, з чим учасники впроралися "на відмінно"!

Найприємнішою частиною Круглого столу стало нагородження найактивніших учасників Євроклубу цього навчального року. Наприкінці заходу євроклубівцям було анонсовано Літню єврошколу Роменської МАНУМ, яка працюватиме на базі закладу у червні-липні 2024 року за підтримки проєкту Представництва ЄС в Україні «Інформаційна підтримка мереж ЄС в Україні».

Усі новини євроклубу "Teen Club"
Вівторок, 25 Червня 2024
Четвертий день Єврошколи у Роменській МАНУМ: "від глобального клімату до європейських цікавинок"
Понеділок, 24 Червня 2024
Фестиваль Європейської культури
Субота, 22 Червня 2024
22 червня 2024 року в Роменській МАНУМ відбувся другий день Єврошколи, присвячений темі "Столиці Європи".
П'ятниця, 21 Червня 2024
Початок роботи Літньої Єврошколи Роменської МАНУМ

Більше новин Мереж ЄС
Понеділок, 03 Червня 2024 Анна Харченко Teen Club Ромни Єврошколи Єврошколи
Учасники євроклубів «Teen Club» і «Green Land» долучилися до захопливого гастрономічного свята "Свято смаку – гастромайстерня «Смакуємо разом» та музичної вітальні «У світі Італійської культури» до Дня республіки Італія.
Четвер, 08 Квітня 2021 Нікітіна Людмила Юріївна EU Study Days Харків Харків Єврошколи Єврошколи
Проект «Навчання в ЄС безкоштовно», у межах якого упродовж наступних місяців відбудеться серія зустрічей, спікери та спікерки яких розкажуть усе про особливості та стипендії для навчання у різних країнах Європейського Союзу.
Неділя, 01 Вересня 2019 Admin EU Study Days Alumni Київ Єврошколи Єврошколи
Вітаємо з Днем знань! Ви вже збираєтеся до школи чи ностальгуєте за шкільними роками? European Union in Ukraine та EU neighbours east пропонує згадати шкільні роки разом за допомогою флешмобу.