День 4 Єврошколи Роменської МАНУМ

Вівторок, 25 Червня 2024 Анна Харченко Teen Club Ромни Єврошколи Єврошколи
Четвертий день Єврошколи у Роменській МАНУМ: "від глобального клімату до європейських цікавинок"

Четвертий день Єврошколи у Роменській МАНУМ: "від глобального клімату до європейських цікавинок" День розпочався з інтерактивного Speaking Club, присвяченого актуальній темі клімату, погоди та погодних явищ. Під час Speaking Club учні мали можливість практикувати свої навички англійської мови, обговорюючи глобальні кліматичні зміни, екстремальні погодні умови та їх вплив на довкілля і суспільство.Ця дискусія не лише сприяла вдосконаленню мовних компетенцій, але й підвищила обізнаність молоді щодо екологічних проблем сучасності.

Після лінгвістичної практики учасники Єврошколи занурилися у захоплюючий світ європейських цікавинок. Учні поглибили знання з географії історії, договорів, регіональної політики ЄС, офіційних мов, валюти та символіки Європейського Союзу. Програма дня включала інтерактивні творчі завдання, перегляд відеороликів, огляд літератури, які допомогли учасникам краще зрозуміти принципи функціонування Європейського Союзу.Цей день Єврошколи не лише розширив кругозір учнів, але й сприяв формуванню європейської ідентичності.

Літня Єврошкола Роменської МАН - проєкт підтриманий Представництвом ЄС в Україні «Інформаційна підтримка мереж ЄС в Україні».

Усі новини євроклубу "Teen Club"
Понеділок, 24 Червня 2024
Фестиваль Європейської культури
Субота, 22 Червня 2024
22 червня 2024 року в Роменській МАНУМ відбувся другий день Єврошколи, присвячений темі "Столиці Європи".
П'ятниця, 21 Червня 2024
Початок роботи Літньої Єврошколи Роменської МАНУМ
Понеділок, 03 Червня 2024
Учасники євроклубів «Teen Club» і «Green Land» долучилися до захопливого гастрономічного свята "Свято смаку – гастромайстерня «Смакуємо разом» та музичної вітальні «У світі Італійської культури» до Дня республіки Італія.

Більше новин Мереж ЄС
Середа, 15 Травня 2024 Анна Харченко Teen Club Ромни Єврошколи Єврошколи
Про участь у круглому столі з нагоди відзначення Дня Європи та підбиття підсумків навчального року членів євроклубу "Teen Club" Роменської МАН Сумської області
Четвер, 08 Квітня 2021 Нікітіна Людмила Юріївна EU Study Days Харків Харків Єврошколи Єврошколи
Проект «Навчання в ЄС безкоштовно», у межах якого упродовж наступних місяців відбудеться серія зустрічей, спікери та спікерки яких розкажуть усе про особливості та стипендії для навчання у різних країнах Європейського Союзу.
Неділя, 01 Вересня 2019 Admin EU Study Days Alumni Київ Єврошколи Єврошколи
Вітаємо з Днем знань! Ви вже збираєтеся до школи чи ностальгуєте за шкільними роками? European Union in Ukraine та EU neighbours east пропонує згадати шкільні роки разом за допомогою флешмобу.