Єврошкола Роменської МАНУМ - день 3

Понеділок, 24 Червня 2024 Анна Харченко Teen Club Ромни Єврошколи Єврошколи
Фестиваль Європейської культури

24 червня 2024 року у Роменській Малій академії наук учнівської молоді відбувся третій день Єврошколи, насичений цікавими та пізнавальними заходами. День розпочався з Speaking Club, де учасники мали можливість практикувати свої навички спілкування англійською мовою. Це допомогло дітям подолати мовний бар'єр та підвищити впевненість у використанні іноземних мов.

Головною подією дня став Фестиваль Європейської культури. Учасники Єврошколи розділилися на команди, кожна з яких отримала завдання підготувати презентацію про одну з європейських країн. Кожна команда мала змогу самостійно обрати країну для презентації. Увага дітей зупинилася на Франції, Іспанії та Німеччині.

Презентації команд включали наступну інформацію:

  • Загальні відомості про країну
  • Столиця
  • Офіційна мова
  • Національні символи
  • Видатні особистості
  • Традиційні страви

Особливістю фестивалю стало творче завдання - виготовлення рослин-символів з повітряного пластиліну. Це дозволило учасникам проявити свої artistic здібності та глибше зануритися в культуру представлених країн.

Після завершення всіх презентацій відбулося колективне голосування для визначення найкращої команди. Переможці отримали призи за свої старання та креативний підхід до виконання завдання. Такий формат заходу дозволив учасникам Єврошколи не лише розширити свої знання про європейські країни, але й розвинути навички публічних виступів, командної роботи та креативного мислення. Фестиваль Європейської культури став яскравою демонстрацією різноманіття та багатства культурної спадщини Європи. Цей день Єврошколи в Роменській МАНУМ став ще одним кроком у напрямку формування у молоді міжкультурної компетентності та європейських цінностей.

Літня Єврошкола Роменської МАН - проєкт підтриманий Представництвом ЄС в Україні «Інформаційна підтримка мереж ЄС в Україні».

Усі новини євроклубу "Teen Club"
Вівторок, 25 Червня 2024
Четвертий день Єврошколи у Роменській МАНУМ: "від глобального клімату до європейських цікавинок"
Субота, 22 Червня 2024
22 червня 2024 року в Роменській МАНУМ відбувся другий день Єврошколи, присвячений темі "Столиці Європи".
П'ятниця, 21 Червня 2024
Початок роботи Літньої Єврошколи Роменської МАНУМ
Понеділок, 03 Червня 2024
Учасники євроклубів «Teen Club» і «Green Land» долучилися до захопливого гастрономічного свята "Свято смаку – гастромайстерня «Смакуємо разом» та музичної вітальні «У світі Італійської культури» до Дня республіки Італія.

Більше новин Мереж ЄС
Середа, 15 Травня 2024 Анна Харченко Teen Club Ромни Єврошколи Єврошколи
Про участь у круглому столі з нагоди відзначення Дня Європи та підбиття підсумків навчального року членів євроклубу "Teen Club" Роменської МАН Сумської області
Четвер, 08 Квітня 2021 Нікітіна Людмила Юріївна EU Study Days Харків Харків Єврошколи Єврошколи
Проект «Навчання в ЄС безкоштовно», у межах якого упродовж наступних місяців відбудеться серія зустрічей, спікери та спікерки яких розкажуть усе про особливості та стипендії для навчання у різних країнах Європейського Союзу.
Неділя, 01 Вересня 2019 Admin EU Study Days Alumni Київ Єврошколи Єврошколи
Вітаємо з Днем знань! Ви вже збираєтеся до школи чи ностальгуєте за шкільними роками? European Union in Ukraine та EU neighbours east пропонує згадати шкільні роки разом за допомогою флешмобу.