«День кар’єри ЄС» у Львові

Четвер, 20 Вересня 2018 admin Інформаційний Центр ЄС Київ ІЦ ЄС ІЦ ЄС
Інформаційний центр Європейського Союзу та ЛНУ ім. Івана Франка запрошують приєднатися до «Дня кар’єри ЄС» від Представництва ЄС в Україні, що пройде 26 вересня з 10.00 по 16.00 у ЛНУ ім. Івана Франка за адресою: вул. Університетська, 1. Ти знайдеш все, що потрібно для якісного професійного розвитку та старту кар’єри у компанії своєї мрії за європейськими стандартами.

Не готовий одразу виходити на роботу? Тоді приходь на «День кар’єри ЄС», щоб підвищити свій професійний рівень на тренінгах з важливих робочих навичок від професіоналів-практиків.

У «Дні кар’єри ЄС» візьмуть участь представники найкращих компаній м. Львова, серед яких – представники великих європейських компаній. Ти зможеш поспілкуватися з їх менеджерами, дізнатися про наявні вакансії, записатися на стажування чи одразу ж пройти співбесіду.

Розпочне День кар’єри ЄС - Мотиваційна конференція «Глобальні кар’єрні виклики для української молоді» із класними спікерами та чудовими історіями успіху.

На тебе чекають тренінги:

  • Тренінг 1. «Програма Еразмус+ для студентів: заповнення заявка та отримання стипендії». Оксана Краєвська, Еразмус+
  • Тренінг 2. «Відеорезюме та співбесіда онлайн: креативні лайфхаки для тебе». Мар’яна Лісовська, онлайн-підприємець; Зоряна Плахотнюк, бізнес-тренер.

Також дізнаєшся про безкоштовні програми навчання у ЄС, які допоможуть тобі підвищити професійний рівень та отримати диплом європейського зразка.

Реєстрація – https://goo.gl/gSrdp8

Більше інформації у події у соціальній мережі Фейсбук - https://goo.gl/LDRuZS 

Обов’язково беріть своє резюме!

За додатковою інформацією звертайся до координаторів заходу: Ірина Сновидович, Маріанна Кохан, Наталія Антонюк (тел. +38 095 5944134, тел. + 38 096 3170796, тел.+38 0679682794) lnucareerforum@ukr.net  marianna.kokhan@gmail.com, nantonyk@yahoo.com.

Знайди омріяну роботу європейського рівня! Працюй за європейськими стандартами!

«День кар’єри ЄС» у м. Львів є заходом, що проводиться Інформаційним центром ЄС у м. Львів в рамках проекту «Інформаційна підтримка молоді та мереж ЄС в Україні», який є ініціативою, що фінансується Представництвом Європейського Союзу та виконується Громадською організацією «Фундація «Відкрите суспільство». Більше про проект на сайті www.euroquiz.org.ua