«День кар’єри ЄС» у м. Чернігів

  П'ятниця, 28 Вересня 2018 admin Інформаційний Центр ЄС Київ ІЦ ЄС

Інформаційний центр Європейського Союзу Чернігівського національного технологічного університету запрошує на «День кар’єри ЄС» у місті Чернігові від Представництва Європейського Союзу в Україні, що відбудеться 1 жовтня, 2018 р. о 10. 00 у Чернігівському національному технологічному університеті за адресою: вул. Шевченка, 95. Ти знайдеш все, що потрібно для якісного професійного розвитку та старту кар’єри у компанії своєї мрії за європейськими стандартами.

У «Дні кар’єри ЄС» візьмуть участь представники найкращих компаній міста Чернігів, серед яких – представники великих європейських компаній. Ти зможеш поспілкуватися з їх менеджерами, дізнатися про наявні вакансії, записатися на стажування чи одразу ж пройти співбесіду.

Не готовий одразу виходити на роботу? Тоді приходь на «День кар’єри ЄС», щоб підвищити свій професійний рівень на тренінгах з важливих робочих навичок від професіоналів-практиків. На тебе чекають:

  • Воркшоп за підтримки Торгово-промислової палати, Президент Чернігівської регіональної торгово-промислової палати Костянтин Іванов (ЧНТУ, ауд. 333-І).
  • Презентація «Можливості для молоді. Досвід Молодих Європейських Послів», Молоді Європейські Посли Катерина Чубей та Назар Соломаха (ЧНТУ, ауд. 333-І).
  • Презентація «Мобільність студентів та викладачів за програмою Еразмус+: досвід учасників». (ЧНТУ, ауд. 333-І).
  • Круглий стіл "Мобільність молоді до та з ЄС в контексті формування та реалізації культурної політики: можливості та нові горизонти". Спікери: Ярослав Петраков, генеральний директор Директорату стратегічного планування та європейської інтеграції Міністерства культури України; Катерина Литвин, заступник начальника управління культури та туризму Чернігівської міської ради(ЧНТУ, ауд. 333-І).
  • Тренінг 1. «Написання успішної заявки з академічної мобільності в рамках Еразмус+». Тренер: Анна Вербицька, провідний фахівець Відділу міжнародних зв’язків ЧНТУ (ЧНТУ, ауд. 224-І, початок о 13.10). Реєстрація для молоді https://goo.gl/forms/opLj1dxD0AA6hB923
  • Тренінг 2. «Резюме по-європейськи: europass та мотиваційний лист». Тренер: Олена Петрик, завідувач відділу з питань працевлаштування, практики та зв’язків з громадськістю ЧНТУ (ЧНТУ, ауд. 201-І, початок о 13.10).

Реєстрація для молоді https://goo.gl/forms/KB70NHELLRZvVJHG2

  • Тренінг 3. «Безпечне працевлаштування за кордоном». Тренер: Мінєєва Людмила, фахівець з міжнародного працевлаштування (ЧНТУ, ауд. 202-І, початок о 13.10).                               Реєстрація для молоді https://goo.gl/forms/Grlk1W1lDXXS2ihg2

Також дізнаєшся про безкоштовні програми навчання у ЄС, які допоможуть тобі підвищити професійний рівень.

За додатковою інформацією звертайся до Інформаційного центру ЄС в м. Чернігів  за телефоном  +380933551674 або пишіть на e-mail elena_petrik@ukr.net.

Знайди омріяну роботу європейського рівня. Працюй за європейськими стандартами!

«День кар’єри ЄС» у м. Чернігів заходом, що проводиться Інформаційним центром ЄС у м. Чернігів в рамках проекту «Інформаційна підтримка молоді та мереж ЄС в Україні», який є ініціативою, що фінансується Представництвом Європейського Союзу та виконується Громадською організацією «Фундація «Відкрите суспільство». Більше про проект на сайті http://euroquiz.org.ua


Інші новини

© 2015—2024 Представництво Європейського Союзу в Україні. Всі права застережено.