ТРЕНІНГ «ЄВРОПЕЙСЬКИЙ СОЮЗ – ЄДНІСТЬ У РІЗНОМАНІТТІ»

Понеділок, 18 Лютого 2019 Паустовський Віктор Олександрович Шкільний європейський клуб "Єдність" Сухополов'янської загальноосвітньої школи І-ІІІ ст. Чернігівської обласі с. Сухополова Прилуцького району Євроклуби Євроклуби
З метою підготовки до роботи над освітнім проектом "Молодь вивчає і змінює світ" у січні 2018 р. для євроклубівців шкільного європейського клубу «ЄДНІСТЬ» (керівники Паустовський Віктор та Макаренко Олена) було проведено відкрите тренінгове засідання на тему: «Європейський Союз - єдність у різноманітті».

На засідання були запрошені учні 8 та 9 класів. Учасники тренінгу ознайомилися з історією і розвитком ЄС, його інституціями , розглянули шлях України до європейської інтеграції, проаналізували умови Угоди про асоціацію між Україною та ЄС. Також школярі мали змогу ознайомитися із особливостями країн, що входять до ЄС, їх культурними надбаннями.

Також моли змогу розглянули особливості європейської системи освіти. Учасники тренінгу переглянули відео різної тематики, працювали в групах, спільно шукали відповіді на проблемні питання, створювали плакати, вчилися презентувати свої напрацювання. Брали участь у інтеграційних рухливих іграх.

На тренінгу було оголошено про проведення у травні 2019 року інтелектуальної олімпіади про Європейський Союз та оголошено головні теми і заходи, які будуть проведені у лютому-травні, з метою підготовки до олімпіади.

Усі новини євроклубу "Шкільний європейський клуб "Єдність" Сухополов'янської загальноосвітньої школи І-ІІІ ст. Чернігівської обласі"
Четвер, 16 Травня 2024
У травні 2024 року у Сухополов’янському ліцеї відбулося відзначення переможців і учасників конкурсу відеоробіт «Відкрий Україну для себе і світу», який реалізовано у рамках проєкту «Вивчай та розрізняй: інфомедійна грамотність в освіті», що виконується Радою міжнародних наукових досліджень та обмінів (IREX) за підтримки Посольства США в Україні та у партнерстві з Міністерством освіти і науки України, Міністерством культури та інформаційної політики України, Академією української преси.
П'ятниця, 10 Травня 2024
09 травня 2024 р. до Дня Європи європейським клубом «ЄДНІСТЬ» Сухополов’янського ліцею Чернігівської області було нагороджено дипломами учасників та переможців конкурсу есе «Якою я бачу європейську Україну»
Неділя, 14 Січня 2024
Наприкінці грудня 2023 р. на базі Чернігівського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти імені К.Д. Ушинського були підбиті підсумки міжнародного конкурсу інноваційних освітніх проектів Фундації «Україна – діаспора» Фонду професора Ореста Цапа (Вінніпег, Канада) , що тривав увесь календарний рік.
П'ятниця, 01 Грудня 2023
До відзначення 30-річчя з початку роботи Представництва ЄС в Україні та з метою поширення інформації про Європейський Союз для членів євроклубу "Єдність" Сухополов'янського ліцею Чернігівської області було реалізовано ряд заходів

Більше новин Мереж ЄС
П'ятниця, 28 Червня 2024 Наталія Кравчуновська Євроклуб "Без кордонів" Дніпро Євроклуби Євроклуби
З нагоди цього дня в Дніпровському євроклубі "Без кордонів" зібрались діти на квіз-тайм "Моя Україна".
Четвер, 27 Червня 2024 Поточняк Тетяна Романівна Євроклуб "Тернопільська обласна бібліотека для дітей" м. Тернопіль Євроклуби Євроклуби
Ну от і настало довгоочікуване літечко, а з ним і неменш довгоочікувані канікули. А яке ж найцікавіше заняття влітку на канікулах? Звичайно - подорожі!
Четвер, 20 Червня 2024 Поточняк Тетяна Романівна Євроклуб "Тернопільська обласна бібліотека для дітей" м. Тернопіль Євроклуби Євроклуби
З нагоди Дня Португалії у бібліотеці відбулася зустріч євроклубівців.