ТРЕНІНГ «ЄВРОПЕЙСЬКИЙ СОЮЗ – ЄДНІСТЬ У РІЗНОМАНІТТІ»

  Понеділок, 18 Лютого 2019 Паустовський Віктор Олександрович Шкільний європейський клуб "Єдність" Сухополов'янської загальноосвітньої школи І-ІІІ ст. Чернігівської обласі с. Сухополова Прилуцького району Євроклуби

З метою підготовки до роботи над освітнім проектом "Молодь вивчає і змінює світ" у січні 2018 р. для євроклубівців шкільного європейського клубу «ЄДНІСТЬ» (керівники Паустовський Віктор та Макаренко Олена) було проведено відкрите тренінгове засідання на тему: «Європейський Союз - єдність у різноманітті».

На засідання були запрошені учні 8 та 9 класів. Учасники тренінгу ознайомилися з історією і розвитком ЄС, його інституціями , розглянули шлях України до європейської інтеграції, проаналізували умови Угоди про асоціацію між Україною та ЄС. Також школярі мали змогу ознайомитися із особливостями країн, що входять до ЄС, їх культурними надбаннями.

Також моли змогу розглянули особливості європейської системи освіти. Учасники тренінгу переглянули відео різної тематики, працювали в групах, спільно шукали відповіді на проблемні питання, створювали плакати, вчилися презентувати свої напрацювання. Брали участь у інтеграційних рухливих іграх.

На тренінгу було оголошено про проведення у травні 2019 року інтелектуальної олімпіади про Європейський Союз та оголошено головні теми і заходи, які будуть проведені у лютому-травні, з метою підготовки до олімпіади.


Інші новини

© 2015—2024 Представництво Європейського Союзу в Україні. Всі права застережено.