ЗУСТРІЧ З ПАРТНЕРАМИ ПРОЕКТУ «МОЛОДЬ ВИВЧАЄ І ЗМІНЮЄ СВІТ»

  Четвер, 14 Березня 2019 Паустовський Віктор Олександрович Шкільний європейський клуб "Єдність" Сухополов'янської загальноосвітньої школи І-ІІІ ст. Чернігівської обласі с. Сухополова Прилуцького району Євроклуби

13 березня 2019 року відбулася чергова зустріч з членами євроклубу "Way to the future" Прилуцької ЗОШ І-ІІІ ст. № 13 Чернігівської області керівників та євроклубівців ШЄК «Єдність» Сухополов’янської ЗОШ І-ІІІ ст. Прилуцької районної ради Чернігівської області .

Тренери провели 2-годинний тренінг «Європейський вибір України». Зустріч була відбулася згідно плану роботи над проектом «Молодь вивчає і змінює світ», що реалізується в рамках проекту Представництва Європейського Союзу в Україні «Інформаційна підтримка молодіжних Мереж ЄС в Україні» та втілюється євроклубом «ЄДНІСТЬ» за підтримки ГО «Українська громадська рада» та Сухополов’янської сільської ради.

Працюючи в групах та використовуючи активні форми роботи, учасники тренінгу обговорили історичний шлях створення ЄС, діяльність його органів влади, визначили, що треба зробити Україні, щоб стати повноцінним членом Європейського Союзу. Школярі вчилися висловлювати свої думки, аналізувати та обмінюватися інформацією на основі відеосюжетів та інформаційних матеріалів Представництва Європейського Союзу в Україні.

Також обговорили особливості реалізації проекту «Молодь вивчає і змінює світ». Євроклубівцям "Way to the future" було запропоновано у травні 2019 року взяти участь в інтелектуальній олімпіаді про Європейський Союз та виставці малюнків «Європа очима молоді». Також запропоновано провести у своїй школі екологічну акцію «Збережено рідний край, Європу, світ» та спортивні змагання до червня 2019 року.


Інші новини

© 2015—2024 Представництво Європейського Союзу в Україні. Всі права застережено.