ЗУСТРІЧ ІЗ МОЛОДОЮ АКТИВНОЮ ГРОМАДСЬКОЮ ДІЯЧКОЮ АЛІНОЮ ШАПОВАЛ

  Понеділок, 18 Березня 2019 Паустовський Віктор Олександрович Шкільний європейський клуб "Єдність" Сухополов'янської загальноосвітньої школи І-ІІІ ст. Чернігівської обласі с. Сухополова Прилуцького району Євроклуби

15 березня 2019 року у Прилуцькій районній бібліотеці відбулася зустріч євроклубів «ЄДНОСТІ», учасників ініціативи «Молодь вивчає і змінює світ», що реалізується в рамках проекту Представництва ЄС в Україні «Інформаційна підтримка молодіжних Мереж ЄС в Україні» з юною мандрівницею, студенткою Львівського Національного університету імені Івана Франка, громадсько активною прилучанкою Аліною Шаповал

Аліна народилася в Прилуках, закінчила місцеву ЗОШ № 3, Прилуцький гуманітарно-педагогічний коледж імені Івана Франка, нині є студенткою ЛНУ імені Івана Франка. Має великий досвід мандрівок Україною та країнами Європи з 18 років.

За три роки відвідала 14 областей України, 8 країн Європи, проїхала 15 тис. км автостопом . Перша мандрівка за кордон автостопом була із другом у Білорусь. Згодом, вже відвідала Польщу, Угорщину, Італію. Остання поїздка відбулася місяць тому до Іспанії. Найменша країну, яку відвідала був Ватикан. У Словаччину зайшли пішки тільки по морозиво, а в Румунію прилетіли після Італії і автостопом поверталися додому.

Важливим етапом в своєму житті вважає членство у всеукраїнській молодіжній організації «Фундація Регіональних Ініціатив». Це, в першу чергу, друзі, відкритість до світу, можливість реалізації власних проектів. Аліна розповіла, що ФРІ – це проведення заходів на кожні вихідні в іншому місті, неформальна освіта та численні тренінги, на яких прокачуєш свої «soft skills». Євроклубівці уважно слухали розповіді, задавали питання, обмінювалися контактами.

Про свої враження від зустрічі поділилися в школі і зробили такий висновок: «Пані Аліна – молода людина, яка своєю діяльністю змінює світ на краще і може об’єднати навколо себе активних і свідомих громадян».


Інші новини

© 2015—2024 Представництво Європейського Союзу в Україні. Всі права застережено.