День кар’єри ЄС в м. Львів

  Вівторок, 02 Квітня 2019 admin Інформаційний Центр ЄС Київ ІЦ ЄС

Представництво Європейського Союзу в Україні люб’язно запрошує студентську молодь, представників громадських організацій, бізнесу, державних службовців та активних молодих громадяни взяти участь у Дні кар’єри ЄС, що відбудеться у ЛНУ ім. Івана Франка 10 квітня 2019 р.

Захід  має на меті ознайомлення та поширення інформації про шляхи професійного зростання та кар’єрні можливості для молоді в контексті європейської інтеграції України.

Під час заходу гості зможуть дізнатися про світові/європейські тренди в питаннях професійних компетентностей; про те, як задовольнити попит роботодавців у кваліфікованих кадрах; можливості навчання та стажування. Крім того молодь отримає поради від професіоналів щодо працевлаштування, написання резюме, проходження співбесід, а також зможе провести консультації з представниками комерційних компаній.

Що?

«День Кар’єри ЄС»

Де?

 ЛНУ ім. Івана Франка (вул. Університетська,1, м. Львів)      

Коли?

10 квітня 2019 р.  з 10:00 до 16:00

Заходи в рамках Дня Кар’єри ЄС

 

10:30 – 10:50

 

10.50 – 12.40

 

 

12:00 –16:00  

12:30 – 16:00   

 

13.30 -15.00 

15.00 - 16.00 

16.00 – 17.00

Відкриття заходу за участі Володимира Мельника - ректора ЛНУ ім.І.Франка; Наталії Антонюк – керівника ІЦ ЄС у Львівському Університеті; Василя Барилюка – директора ЛОЦЗ; Б.В. Володимира Коруди – віце-президента, начальника управління міжнародних економічних зв’язків Львівської торгово-промислової палати.

Панельна дискусія: «Найкращі професії майбутнього: чому варто інвестувати час зараз?». Учасники: Володимир Мельник, ректор ЛНУ ім. І.Франка, Тарас Кицмей, член Ради директорів SoftServe, Мар’яна Луцишин, керівник Західноукраїнського офісу Європейської бізнес-асоціації, Христина Мигасюк, віце-президент European Youth Parlament, Денис Вертилецький, Посол Європейської Молоді #YEA та Юлія Венгерович випускниця College of Europe

Робота Ярмарку вакансій

Тренінги: «Стажування та практика в Німеччині: від заявки до стипендії»,«Кар’єрні можливості міжнародних компаній в Україні для молоді»

JTI Україна, TICKETS.UA, DMP Development Group
Fillipp Morris Україна, Leobit

«Erasmus+ для студентів: історії успіхів та лайфхаки»

Євровікторина             

Співорганізаторами «Дня кар’єри ЄС» є Відділ сприяння працевлаштуванню студентів та випускників ЛНУ ім. І.Франка та ГО «Студія Європейського Менеджменту». https://eucareerday2019.bitrix24.site

Більше інформації у події у соціальній мережі Фейсбук - https://goo.gl/WBRbpN

Довідкова інформація: «День кар’єри ЄС» у Львові є одноденним заходом, що проводиться Інформаційним центром ЄС при ЛНУ ім. Івана Франка, в рамках проекту «Інформаційна підтримка молодіжних Мереж ЄС в Україні», що є ініціативою Представництва Європейського Союзу та виконується ГО «Фундація «Відкрите суспільство».  Партнери проекту: Міністерство освіти та науки в Україні та Міністерство молоді та спорту в Україні. Додаткова інформація: http://euroquiz.org.ua.


Інші новини

© 2015—2024 Представництво Європейського Союзу в Україні. Всі права застережено.