День кар’єри ЄС в м. Дніпро

  Понеділок, 22 Квітня 2019 admin Інформаційний Центр ЄС Київ ІЦ ЄС

Представництво Європейського Союзу в Україні люб’язно запрошує студентську молодь, представників громадських організацій, бізнесу, державних службовців та активних молодих громадяни взяти участь у Дні кар’єри ЄС, що відбудеться «25» квітня 2019 в Дніпровському національному університеті імені Олеся Гончара.

Захід  має на меті ознайомлення та поширення інформації про шляхи професійного зростання та кар’єрні можливості для молоді в контексті європейської інтеграції України.

Під час заходу гості зможуть дізнатися про світові/європейські тренди в питаннях професійних компетентностей; про те, як задовольнити попит роботодавців у кваліфікованих кадрах; можливості навчання та стажування. Крім того молодь отримає поради від професіоналів щодо працевлаштування, написання резюме, проходження співбесід, а також зможе провести консультації з представниками комерційних компаній.

Що?

«День Кар’єри ЄС»

Де?

ДНУ імені Олеся Гончара, пл. Шевченка 1, м. Дніпро           

Коли?

«25» квітня 2019 з 11:00 до 16:00

Заходи в рамках Дня Кар’єри ЄС

 

12:00-12:30

 

11.00-16.00

12:30-14:30

 

 

 

 

 

 

14:00-15:30

 

14:00-15:30    

 

14:00-15:30

 

15:30-17:00

Відкриття заходу, за участюкерівництва ДНУ імені Олеся Гончара, представників ділових кіл Дніпропетровщини, керівників Дніпропетровського обласного центру зайнятості.

Робота Ярмарку вакансій

Панельна дискусія: «Найкращі професії майбутнього: чому варто інвестувати час зараз». Учасники: Олександр Рудік, експерт Team Europe, доцент кафедри права та європейської інтеграції Дніпропетровського регіонального інституту Державного управління Національної академії державного управління при Президентові України; Юрій Ткачев, завідувач кафедри космічних інформаційних технологій ДНУ імені Олеся Гончара; Марія Міхейченко, Координатор Інформаційного Центру ЄС у місті Дніпро; представники АТ «Укрсиббанк» та культурно-ділового центру «МЕНОРА»; Вікторія Кузнецова, директор Дніпропетровського обласного центру зайнятості.

Тренінг 1. «Освітні можливості для студентів та випускників у рамках програми Erasmus +», ВеронікаТкаченко, National Erasmus+ Office

Тренінг 2. «Академічна мобільність та іменні стипендії як конкурентна перевага на ринку праці», Бєлкіна Ірина, представник ГО «Асоціація Noosphere»;

Тренінг 3. «Стартапи, що потрібно для успіху: погляд Noosphere engineering», Булана Тетяна, представник IT інжинірингової школи «Noosphere»

Тренінг 4. «Безкоштовні європейські можливості для молоді» Гасан Катерина, проектний менеджер ГО «Європейська молодіжна спільнота»;

За подальшою інформацією прохання звертатися до Міхейченко Марія, 098-596-96-98.

Довідкова інформація: «День кар’єри ЄС» Дніпрі є одноденним заходом, що проводиться Інформаційним центром ЄС при ДНУ імені Олеся Гончара, в рамках проекту «Інформаційна підтримка молодіжних Мереж ЄС в Україні», що є ініціативою Представництва Європейського Союзу та виконується ГО «Фундація «Відкрите суспільство».  Партнери проекту: Міністерство освіти та науки в Україні та Міністерство молоді та спорту в Україні. Додаткова інформація: http://euroquiz.org.ua.


Інші новини

© 2015—2024 Представництво Європейського Союзу в Україні. Всі права застережено.